Type led kweeklampen

Hier vindt u onze verschillende type led kweeklampen. Binnen ons assortiment zijn er een aantal verschillende kweeklampen met een speciaal lichtspectrum dat geschikt is voor een bepaalde fase van uw kweek.

Groeilampen

De groeilampen zijn ideaal te gebruiken voor tijdens de groeifase van de plant. Deze lampen stralen een dominantachtige kleur blauw uit wat de groei en ontwikkeling van jongen planten stimuleert. Door gebruik te maken van deze kleuren zullen uw planten krachtig en snel groeien en tevens zal de ontwikkeling van wortelen enorm toenemen. Wanneer de plant is uitgegroeid is het te adviseren een bloeilamp te gebruiken om de plant ad te laten bloeien.

Full-cycle kweeklampen

De naam full-cycle zegt het eigenlijk al, deze lampen zijn geschikt voor de volledige cyclus van de plant. Hiermee bedoelen we de groei en bloeifase. Onze full-cycle lampen zijn uitgerust met twee verschillende lichtspectrums, namelijk blauw en rood. Blauw licht is om uw planten tijdens de groeifase te laten groeien. De lichtbehoefte van de plant is tijdens de groeifase minder als tijdens de bloeifase. Daarom brandt ze lamp slechts voor de helft tijdens de groeifase. Wanneer de bloeifase is bereikt zal de lamp op volledig vermogen draaien en voegt het tweede spectrum een rode kleur licht toe om de bloeihormonen van de plant te stimuleren. U kunt simpelweg met een handomdraai van groei naar bloeistand schakelen door de schakelaar op de lamp om te zetten.

Full-spectrum kweeklampen

Deze type lamp straalt slechts een lichtspectrum uit, namelijk het full-spectrum lichtspectrum. Dit spectrum lijkt zo goed als op de zon. Deze kweeklampen zijn namelijk voorzien van een kleurenspectrum met alle kleuren van de regenboog, of terwijl een compleet lichtspectrum. Als u kweekt zonder daglicht is het te adviseren een full-spectrum kweeklamp te gebruiken om alle nodige lichtkleuren toe te kunnen dienen. Net als bij de zon is de lichtkleur die de full-spectrum kweeklampen uitstralen wit/geel achtig. Echter straalt de lamp alle kleuren van de regenboog uit alleen is dit niet te zien met het blote oog. Deze full-spectrum led kweeklampen zijn te gebruiken voor de volledige plantencyclus. 
 | Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.