filter_list

Filter

Spectrum King Led is een producent van zeer krachtige full-spectrum kweeklampen en produceert al meer dan tien jaar kweekverlichting van zeer hoge kwaliteit. Door ontwikkelingen en optimalisatie heeft Spectrum King een unieke serie full-spectrum kweeklampen op de markt gebracht. De lampen van Spectrum King behoren tot het absolute topsegment van kweeklampen en de lampen staan dan ook garant voor maximale resultaten. Door de hoge kwaliteit van Spectrum King Led lampen kunt u tot wel tien jaar kweken zonder lichtintensiteit te verliezen! Ook krijgt u vijf jaar garantie bij uw aankoop.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Spectrum King Closet Case 100W/ 140W

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte tot 90 x 90 cm met slechts 100W verbruik.

357,00

visibility
shopping_cart

Spectrum King Mother's Lil' Helper 100W

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien. Ideaal voor een ruimte tot 120 x 120 cm met slechts 100W verbruik.

357,00

visibility
shopping_cart

Spectrum King Mother's Lil' Helper 140W

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien. Ideaal voor een ruimte tot 120 x 120 cm met slechts 100W verbruik.

469,00

visibility
shopping_cart

SPECTRUM KING 402+ 120°

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 460W verbruik

999,00

visibility
shopping_cart

Spectrum King 402+ 90˚

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 440W verbruik

999,00

visibility
shopping_cart

Spectrum King SK602+ GH

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 150 x 150 cm met slechts 640W verbruik

1.799,00

Spectrum King Led kweeklampen

De Spectrum King Led kweeklampen staan bekend om haar unieke lichtspectrum wat als doel heeft de zon zo goed mogelijk na te bootsen. Veel led kweeklampen zijn uitgerust met een full-cycle spectrum wat goed is voor de groei en bloeifase van de plant. Spectrum King heeft bewust de keuze gemaaktspectrum_king_led_kweeklampen gebruik te  maken een volledig lichtspectrum wat aansluit op de zon. De reden hierachter is dat planten miljoenen jaren lang hebben ontwikkeld onder het licht van de zon. De lampen van Spectrum King zijn krachtig, 50% zuiniger als HPS en zeer efficiënt.

Full-Spectrum kweken met Spectrum King

De kweeklampen van Spectrum King Led zijn anders dan de meeste Led kweeklampen. Het doel van Spectrum King is een zo zuinig mogelijke kweeklamp weten te ontwikkelen die het lichtspectrum van de zon evenaart. De kweeklampen van Spectrum King zijn voorzien van wit/geel achtig kweeklicht waardoor de spectrum_king_402kweeklamp vergelijkbaar licht als de zon uitstraalt. Spectrum King heeft gekozen voor full-spectrum lichtspectrum omdat ze vinden dat onder zonlicht de meeste planten zijn geëvolueerd en ontwikkeld. In de wereld is er geen betere en krachtigere lichtbron dan de zon. Doordat full-spectrum kweeklampen meer voordelen bieden bij het kweken zonder daglicht is deze serie kweeklampen ideaal geschikt voor professionele binnen kwekers. Met de kwaliteit van Spectrum King lampen kunt u tot wel 67.000 branduren draaien zonder lichtintensiteit te verliezen.

De voordelen van Spectrum King Led kweeklampen

› Tot 50% zuiniger dan HPS kweeklampen
› Beter dan de zon
› Full-spectrum kweeklamp
› Zéér lange levensuur (minimaal 67.000 branduren)
› Complete kweeklamp geschikt voor de volledige plantencyclus
› Passieve ventilatie (geen bewegende onderdelen)
› Vijf jaar garantie

Spectrum King MLH, 402+ en SK602

De LED kweeklampen van Spectrum King zijn er voor verschillende fases van de plantencyclus. Zo zijn er een viertal groeilampen geschikt voor de groeifase van planten en moederplanten (Mother Little Helper). Naast deze modellen heeft Spectrum King Led een aantal spectrum_king_led_mother_little_helperzéér krachtige kweeklampen voor de volledige plantencyclus en kunnen tot wel 150 x 150 centimeter belichten (402+ & SK602+). De Led kweeklampen van Spectrum King zijn vele malen krachtiger dan traditionele HPS kweeklampen wat zich uit in de resultaten die behaald worden.| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.