Spectro Light Blast 400w
Reviews | Review toevoegen

Spectro Light is een bedrijf dat is ontstaan met als doel LED kweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. Na vele jaren innovatie heeft Spectro Light een zeer hoogwaardige COB LED kweeklamp weten te

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

LEVERTIJD 1 TOT 3 WERKDAGEN

EAN

7439604182158  

€ 999,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spectro Light Blast 400w

Spectro Light Blast 400w is de krachtige medium variant van Spectro Light en is ontstaan met als doel led kweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. De Spectro Light Blast 400W is een bijzondere kweeklamp. Deze ledlampen zijn speciaal geschikt voor de kleinschalige kweek, met een vermogen van 400 Watt is de kweeklamp ideaal voor een oppervlak van 120 x 120 centimeter. Ze zijn een echte tuindersdroom: relatief betaalbaar, extreem duurzaam en zuinig in gebruik. Met de meest krachtige led-technologie van het moment (de COB-leds) kan een optimale lichtintensiteit worden bereikt, waardoor planten beter groeien terwijl er minder voedingsstoffen nodig zijn. Overal zijn dus voordelen te behalen met deze led kweeklamp. Ook het lichtspectrum van de Spectro Light Blast is geoptimaliseerd op de fotosynthetische  behoefte van planten. Door krachtig licht te combineren met een optimaal kleurenspectrum zullen uw planten groeien als nooit tevoren. Door te gaan kweken met LED kweeklampen van Spectro Light is een top oogst gegarandeerd!


Spectro Light Blast 400: duurzaam én efficiënt

Cob Led kweeklampen hebben een revolutie teweeg gebracht in de tuinderswereld. Als je kijkt naar de specificaties van de Spectro Light Blast 400 watt snap je ook meteen waarom dat zo is. Met een vermogen van rond de 400 Watt kan deze kweeklamp een traditionele HPS-lamp van 600 Watt vervangen. Dat betekent dat deze led kweeklamp twee keer zo efficiënt is. Die besparing van 50% op de energiekosten gaat ook nog eens gepaard met een levensduur die vele malen langer is dan die van de oude HPS-lamp. De COB-leds van deze Spectro Light gaan minimaal 67.000 branduren mee; bij normaal gebruik zouden ze daarmee meer dan 10 jaar mee moeten kunnen gaan. Tijdens de groeifase hebben uw planten minder licht nodig dan tijdens de bloeifase. De lampen van Spectro Light bieden de mogelijkheid de LED kweeklampen tot 60% te dimmen. Dit betekend dat de lamp slechts 60% van het totale vermogen verbruikt. Dit is een groot voordeel omdat u tijdens de groeifase van uw planten nog meer stroom bespaard.


De ideale COB kweeklamp voor kwekers

Wie serieus nadenkt over kweken, kan niet om de led kweeklamp heen. De Spectro Light Blast 400 is een aantrekkelijk en robuust model voor de kleinschalige kweker, die wil investeren in een efficiënt en duurzaam product dat de maximale opbrengt van zijn gewassen garandeert. Met een reikwijdte van 120 bij 120 centimeter bestrijkt deze lamp een relatief groot oppervlakte. Dat kan gerealiseerd worden met behulp van een speciale parabolische lens, die het (speciaal rood en blauw gefilterde) licht optimaal verspreidt en de kleuren al bundelt op een afstand van 60 centimeter van de plant. Daarmee zijn de Spectro Light kweeklampen de droom van iedere kweker.
 

PPFD Spectro Light BlastReikwijdte Spectro Light Blast

Productspecificaties:

PPF totaal = 812 micromol/s
Efficientie = 1.95 mm/j op volle kracht – 2.1 mm/j op 60%
Energieverbruik netto = 400 W
Afmetingen = 460 mm x 125 mm x 170 mm
Geschikt gebied = 120 cm x 120 cm x 200 cm
Lens = Optische glazen lens 120 graden
Driver heeft 96% efficiency
Levensduur 67.000 uur
Tot 68.000 geen verlies van efficiency
Gewicht = 5.5 KG
Chip = Spectrolight
Garantie = 5 jaar
Actief waterdichte ventilatie
Dimmer 60% energiebesparing tijdens vegetatieve fase

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Bedankt!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.