Spectrabox Pro 6 360w
Reviews | Review toevoegen

Spectrabox Pro 6 360W De Spectrabox Pro 6 is de nieuwste serie led kweeklampen van het merk Spectrabox. De Pro 6 Serie is zuinig, efficiënt,  zéér krachtig en is te herkennen aan haar gele uiterli...

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

 

€ 409,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spectrabox Pro 6 360W

De Spectrabox Pro 6 is de nieuwste serie led kweeklampen van het merk Spectrabox. De Pro 6 Serie is zuinig, efficiënt,  zéér krachtig en is te herkennen aan haar gele uiterlijk. Al jaren zijn de Spectrabox kweeklampen zeer populair onder hobbykwekers vanwege de goede resultaten die men behaald door te kweken met led kweeklampen van Spectrabox.

Krachtig vermogen

De Spectrabox Pro 6 360w verbruikt slechts 232 watt aan stroom en vervangt hiermee een traditionele HPS lamp met een vermogen van 400 watt. De kweeklamp kan een oppervlak van 90 x 90 centimeter belichten en is geschikt voor de groei en bloeifase. De Spectrabox 360 watt is een krachtige led kweeklamp die is uitgerust met CREE en HPO leds. Doordat Spectrabox haar typen leds selecteert op basis van kwaliteit kunt u uitgaan van een zeer krachtige lichtoutput. De bloeileds geven tot wel 2,95 μmol af per Watt.

Zeer efficiënte koeling

De leds van de Spectrabox Pro 6 worden actief gekoeld door middel van een super stille fan. De Pro 6 Serie maakt dan ook bijna geen geluid en behoort hierdoor tot de stilste led kweeklamp in zijn klasse. Doordat de lamp actief wordt gekoeld neemt de levensduur toe en kunt u tot wel 50.000 branduren draaien zonder lichtintensiteit te verliezen.

Specificaties Spectrabox Pro 6 360w:

-    Werkelijk verbruik: 232 Watt
-    Vergelijkbaar met:  400 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte: 40 tot 60 cm boven de top van de plant*
-    Reikwijdte: 80 x 80 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: +50.000
-    Gewicht: 4,3 kilogram
-    Afmetingen: 37 x 37 x 7 cm
-    Aantal leds: Cree & Hpo 120 stuks
-    PAR: 2,25 μmol /w

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Bedankt!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.