Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Scrogmaster Scrogmaster 800
  Productomschrijving
  De Scrogmaster 800 is de nieuwste kweeklamp van Scrogmaster en de opvolger van de scrogmaster mini. Met deze krachtige en efficiënte kweeklamp kunt u een oppervlak van 80x70 ideaal belichten. Deze lamp heeft een verbruik van maar slechts 330W 2,67µmol/Wmet een ideale ophang hoogte van 15 cm. Dankzij het ontwerp van de Scrogmaster en de ligging van de ledbars wordt het licht zeer gelijkmatig verdeeld en ontstaan er geen dode zones of juist hotspots waar er teveel licht schijnt.Dimbaar en makkelijk uitbreiden.Met de Scrogmaster 800 kunt u flexibel kweken, de kweeklamp wordt standaard geleverd met een dimmer en daisy chain mogelijkheid. De dimmer geeft u de mogelijkheid om te dimmen

  De Scrogmaster 800 is de nieuwste kweeklamp van Scrogmaster en de opvolger van de scrogmaster mini. Met deze krachtige en efficiënte kweeklamp kunt u een oppervlak van 80x70 ideaal belichten. Deze lamp heeft een verbruik van maar slechts 330W 2,67µmol/Wmet een ideale ophang hoogte van 15 cm. Dankzij het ontwerp van de Scrogmaster en de ligging van de ledbars wordt het licht zeer gelijkmatig verdeeld en ontstaan er geen dode zones of juist hotspots waar er teveel licht schijnt.

  Dimbaar en makkelijk uitbreiden.

  Met de Scrogmaster 800 kunt u flexibel kweken, de kweeklamp wordt standaard geleverd met een dimmer en daisy chain mogelijkheid. De dimmer geeft u de mogelijkheid om te dimmen vanaf 20% tot 100%. Daarnaast kunt u meerdere scrogmasters 800 aan elkaar koppelen met de daisy chain optie. Hierdoor is het mogelijk om meerdere lampen vanuit een centraal punt te bedienen.

  Hortilight RJ45 Controller Optioneel

  Ook heeft u de optie om een Hortilight RJ45 Controller aan te schaffen zodat u de lamp op afstand kunt bedienen, belichtingsschema’s kunt instellen en een temperatuur meting kunt uitvoeren. Deze controller wordt niet standaard meegeleverd en is optioneel.

  Specificaties:

  Verbruik: 330W

  Footprint: 120 x 120 cm

  Levensfase: Groei & Bloei

  Led driver: Inventronics

  Leds: Samsung & Osram LEDS

  Efficientie: 2,67µmol/W

  Dimfunctie: Ja

  IP waarde: IP65

  Afmeting: 80 x 70cm

  Spectrum: Full Spectrum

  Afstandsbediening & Timer: Ja optioneel

  Gewicht: 7 kg

  Aantal Leds: 880 Leds

  Productspecificaties

  EAN
  6221237267711
  Garantie
  3 jaar

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Scrogmaster 800
  ScrogmasterScrogmaster 800

  De Scrogmaster 800 is de nieuwste kweeklamp van Scrogmaster en de opvolger ..

  De Scrogmaster 800 is de nieuwste kweeklamp van Scrogmaster en de opvolger ..

  €550,00
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »