Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Prima Klima Prima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)
  Productomschrijving
  De koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maximale luchtstroom van 240m³/uur kun je genieten van de beste prestaties en optimale resultaten. Bovendien is deze filter een milieuvriendelijke keuze omdat hij duurzaam is en weinig impact heeft op het milieu. Deze filter biedt u vooral schone lucht aan met een indrukwekkende filtratie van

  De koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maximale luchtstroom van 240m³/uur kun je genieten van de beste prestaties en optimale resultaten. Bovendien is deze filter een milieuvriendelijke keuze omdat hij duurzaam is en weinig impact heeft op het milieu. Deze filter biedt u vooral schone lucht aan met een indrukwekkende filtratie van tot wel 99.4 procent, waardoor het schadelijke allergenen voor best C verwijdert. Dit model dezelfde beproefde en betrouwbare technologie ontworpen om bijzonder efficiënt te functioneren en langdurig te worden gebruikt. Investeer vandaag nog in de verbetering van uw gezondheid en maak de lucht in uw huis veiliger met de Prima Klima koolstoffilters.

  • Flange: 125 mm
  • Length: 250 mm w/o flange
  • Diameter: 180 mm
  • Maximum Airflow: 360 m³/h
  • Optimal Airflow: 240 m³/h
  • Incl. pre-filter: K2700
  • Weight: 2,1 kg
  • Activated carbon: 1,1 kg

  Waarom Prima Klima?

  Zorgt voor schone lucht: Met de Filters van Prima klima kunt u genieten van schone en gezonde lucht in huis of op kantoor. De K2600 mini 125 filtert stof, pollen en andere kleine deeltjes uit de lucht. Dit vermindert allergie- en astmasymptomen en voorkomt dat deze deeltjes zich in uw longen nestelen.

  Hoge filteringefficiëntie: De mini 125 filter uit de filterserie van Prima klima heeft een hoge filteringefficiëntie. Het filtert gemakkelijk schadelijke bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit de lucht. Met deze filter bent u verzekerd van een hygiënische en gezonde atmosfeer waarin u kunt genieten van zuivere lucht.

  Gemaakt van milieuvriendelijke materialen: De Filters van Prima klima zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, wat betekent dat ze niet alleen uw leefomgeving op korte termijn maar ook op lange termijn veiliger maakt. Deze filters hebben een recyclebare duurzaam ontwerp, waardoor u zeker weet dat u bijdraagt aan het beschermen van uw gemeenschap en het milieu als geheel.

  Productspecificaties

  Flange:
  125 mm
  Length:
  250 mm
  Diameter:
  180 mm
  Maximum Airflow:
  360 m³/uur
  Optimal Airflow:
  240 m³/uur
  Incl. pre-filter:
  K2700

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Prima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)
  Prima KlimaPrima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)

  Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m/uur en ..

  Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m/uur en ..

  €44,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »