Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Plagron Plagron Start Up 500ml
  Productomschrijving
  Start Up is een samengestelde biologische voeding van Plagron voor planten in de groeifase. Door Start Up krijgen jonge planten de beste combinatie van voedingsstoffen in de eerste cruciale weken van hun leven. Deze biologische voeding bevat wortelstimulator, diverse vitaliteitsproducten een natuurlijke groeihormonen, alles voor een gezonde ontwikkeling van de jonge planten.Kenmerken:· Stimuleert en versnelt de groei van de plant· Stimuleert de wortelgroei· Verhoogt de weerstand van de plantSamenstelling:Samengestelde NPK-MESTSTOF op basis van gehydrolyseerde eiwitten, bietenvinasse, algen extract en humuszuren. Oplossing van NPK-meststoffen (3-1-3). 3% stikstof

  Start Up is een samengestelde biologische voeding van Plagron voor planten in de groeifase. Door Start Up krijgen jonge planten de beste combinatie van voedingsstoffen in de eerste cruciale weken van hun leven. Deze biologische voeding bevat wortelstimulator, diverse vitaliteitsproducten een natuurlijke groeihormonen, alles voor een gezonde ontwikkeling van de jonge planten.

  Kenmerken:

  · Stimuleert en versnelt de groei van de plant
  · Stimuleert de wortelgroei
  · Verhoogt de weerstand van de plant

  Samenstelling:

  Samengestelde NPK-MESTSTOF op basis van gehydrolyseerde eiwitten, bietenvinasse, algen extract en humuszuren. Oplossing van NPK-meststoffen (3-1-3). 3% stikstof totaal (N) waarvan 3% organisch gebonden stikstof, 1% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5) 3% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

  Gebruiksaanwijzing:

  Gebruik deze voedingsoplossing wekelijks voor een optimaal resultaat. Voor gebruik de flacon goed schudden. Maximaal 7 ml Start Up toevoegen aan 1 liter water (mengverhouding 1:150). Na het oplossen in water is het mengsel maximaal 24 uur houdbaar.

  Eigenschappen

  NPK-meststof (3-1-3).

  Verpakking

  Start Up is verkrijgbaar in 100ml, 250ml, 500ml & 1 liter fles en 5 liter kan.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Startup 500ml
  PlagronPlagron Startup 500ml

  Start Up is een samengestelde biologische voeding van Plagron voor planten ..

  Start Up is een samengestelde biologische voeding van Plagron voor planten ..

  €24,15€20,90
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »