Agent 939 LED FX
Agent 939 LED FX
0 Reviews | Review toevoegen

Agent 939 LED FX Full Spectrum LED kweeklampen produceren een wit, zéér helder licht dat precies op zonlicht lijkt. De zonnige kleur van dat licht kan echter misleidend zijn. De meeste fabrikanten...

Verzendkosten

€ 8,00 

EAN

 

€ 125,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Agent 939 LED FX

Full Spectrum LED kweeklampen produceren een wit, zéér helder licht dat precies op zonlicht lijkt. De zonnige kleur van dat licht kan echter misleidend zijn. De meeste fabrikanten van Full Spectrum kweeklampen voeren namelijk het licht in bepaalde golflengtes behoorlijk op. Daardoor is, in vergelijk met normaal zonlicht, het blauwe deel van het Full Spectrum bovenmatig voorzien van ultraviolet licht en datzelfde geldt voor het aandeel infrarood in het rode gedeelte van het spectrum. Hoewel de kleur van het Full Spectrumlicht ondanks deze opgevoerde waarden voor het menselijk oog niet afwijkt van normaal zonlicht is het verhoogde aandeel van met name het UV-licht iets om serieus rekening mee te houden. Ultraviolet licht is door z’n korte golflengte onzichtbaar voor de mens en bovendien veel energierijker dan zichtbaar licht. En juist die hoge energie maakt UV-licht schadelijk. Aangetoond is dat de ooglens na langdurige of frequente blootstelling aan te hoge ultraviolette straling staar (vertroebeling van de ooglens) ontwikkelt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.