filter_list

Filter

Mars Hydro led kweeklampen zijn zeer bekend en worden door een Chinees bedrijf geproduceerd dat sinds 2012 LED kweeklampen ontwikkeld. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding zijn Mars Hydro led kweeklampen zeer populair onder hobbykwekers. Ons assortiment biedt u een ruime keuze aan lichtoplossingen. Door gebruik te maken van onze handige filters kunt u gemakkelijk en snel uw wensen filteren. Mars Hydro led kweeklampen kopen doet u veilig en snel bij kwekenmetled.nl. Liever een aanbod op maat? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Mars Hydro TS 600

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 60 x 60 cm met slechts 150W verbruik

119,00

visibility
shopping_cart

Mars Hydro TS1000

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 90 x 90 cm met slechts 150W verbruik

165,00

visibility
shopping_cart

Mars Hydro TSW 2000

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 90 x 90 cm (bloei) met slechts 300W verbruik

309,00

visibility
shopping_cart

Mars Hydro TS 3000

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm (bloei) met slechts 450W verbruik.

519,00

visibility
shopping_cart

Mars Hydro SP 150

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 45 x 90 cm met slechts 139W verbruik

189,00

visibility
shopping_cart

Mars Hydro SP 250

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 60 x 120 cm met slechts 242W verbruik

299,00

visibility
shopping_cart

MARS HYDRO II 400W

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 76 x 76 cm met slechts 173W verbruik.

219,50

visibility
shopping_cart

MARS HYDRO II 900W

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 105 x 105 cm met slechts 385W verbruik.

429,50

visibility
shopping_cart

MARS HYDRO II 1600W

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 128 x 128 cm met slechts 702W verbruik.

685,00

visibility
shopping_cart

Mars Hydro Pro II Epistar 120

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 61 x 91 cm met slechts 260W verbruik.

329,50

5%
visibility
shopping_cart

Mars Hydro Pro II Epistar 160

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 61 x 91 cm met slechts 390W verbruik.

399,50

379,50

5%
visibility
shopping_cart

Mars Hydro Pro II Epistar 320

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 760W verbruik.

795,00

756,00

Mars Hydro LED kweeklampen

Mars Hydro is een bekende producent van led kweeklampen. Al jaren levert het bedrijf zeer betaalbare kweeklampen aan ieder type hobbykweker. Mars Hydro staat bekend om haar goede producten in verhouding met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Doordat Mars Hydro haar leds in China produceert is een scherpe prijs mogelijk. Net als vele andere led kweeklampen biedt Mars Hydro Europese kwaliteit voor een Chinees prijsje. Sinds 2012 produceert Mars Hydro led kweeklampen. Jaar na jaar weten ze hun producten steeds weer te innoveren en optimaliseren. Mars Hydro biedt haar producten in verschillende segmenten. Van uiterst professionele led kweeklampen tot leuke hobby kweeklampen.

Mars Hydro: Unieke prijs-kwaliteitsverhouding

Doordat Mars Hydro haar producten produceert in China zal de kostprijs van het product afnemen. Des ondanks betekend dit niet dat Mars Hydro geen goede kwaliteit levert. In tegen zelfs; Mars Hydro geeft namelijk garantie om tot wel 50.000 branduren te kunnen kweken met de Mars Hydro led kweeklampen zonder lichtintensiteit te verliezen. Ook is de kwaliteit van de gebruikte led diodes super. Mars Hydro gebruikt namelijk Cree en Epistar leds welke bekend staan als zeer krachtige leds. Mars Hydro heeft een aantal verschillende modellen binnen haar assortiment. Iedere led kweeklamp heeft een unieke eigenschap en verschilt dan ook echt van de rest. De Mars Hydro led kweeklampen hebben een compleet lichtspectrum waarmee u de volledige plantencyclus mee kunt belichten. Hieronder staan de verschillende modellen led kweeklampen van Mars Hydro:

Mars Hydro TS Serie

De TS Serie LED kweeklampen is de meest recente ontwikkeling van Mars Hydro. De kweeklampen zijn te herkennen aan haar robuuste uiterlijk. Met deze kweeklamp heeft Mars Hydro haar producten aanzienlijk verbeterd. mars-hydro_ts-serieDe lampen zijn een all-in-one lamp en dienen dan ook voor de gehele plantencyclus. De Mars Hydro TS Serie is uitgerust met een full-spectrum lichtspectrum welk geschikt is voor de volledige levenscyclus van de plant. Zo kunt u tijdens de groeifase de helft van de lamp gebruiken om de plant te voorzien van het juiste type kweeklicht. Door te kweken met de TS-serie kunt u uitgaan van een krachtige groei en uitbundige bloei wat resulteert tot een bizar goede opbrengst.

Mars Hydro II Serie

De Mars Hydro II Serie is een redelijk eenvoudige serie led kweeklampen en is dan ook ideaal geschikt voor hobbykwekers. De Mars Hydro mars hydro ii 900wII Serie heeft zowel een groei als bloeispectrum die u los van elkaar kunt instellen. De lichtkracht die deze kweeklampen produceren is ongekend krachtig. Omdat er veel verschillende kwekers zijn is dit model verkrijgbaar in verschillende vermogens zodat wij voor ieder type kweker de juiste Mars Hydro II kunnen bieden. Voor een aanbod op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Mars Hydro Pro II Epistar Serie

Deze serie led kweeklampen zijn de meest hoogwaardige kweeklampen van Mars Hydro. Naast krachtig kweeklicht bieden deze led kweeklampen vele extra functies waardoor deze kweeklamp als een high-end kmars hydro pro ii epistar 320weeklamp kan worden gezien. De Mars Hydro Pro II Epistar kweeklampen zijn uitgerust met krachtige Epistar leds welk bekend staan om haar goede kwaliteit. U kunt door middel van een schakelaar het lichtspectrum aanpassen naar de lichtbehoefte van ieder type plant. Ook kunt u door gebruik te maken van U-connectoren de kweeklampen aan elkaar koppelen zodat u niet meerdere kweeklampen hoeft in te stellen.

Keuzehulp Mars Hydro kweeklamp

Ook als u vragen heeft over welke type lamp het meest geschikt is voor uw kweekproject helpen wij u graag veder. Benieuwd welk type Mars Hydro kweeklamp het beste bij u past? Neem contact met ons op voor advies of een aanbod op maat. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen met:070 - 20 42 595 , ook zijn wij bereikbaar via onze chat op onze website.
 | Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.