Lumatek ZEUS 600W
Lumatek ZEUS 600W
0 Reviews | Review toevoegen

LUMATEK ZEUS 600W LED van Lumatek Met de vooruitgang in technologie en armatuurprestaties is LED-tuinbouwverlichting van hoge kwaliteit nu een geloofwaardige optie die telers een aanzienlijk inves...

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

 

€ 999,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LUMATEK ZEUS 600W LED van Lumatek

Met de vooruitgang in technologie en armatuurprestaties is LED-tuinbouwverlichting van hoge kwaliteit nu een geloofwaardige optie die telers een aanzienlijk investeringsrendement biedt. Lumatek volledig spectrum tuinbouw-LED-oplossingen balanceren lichtkwaliteit (spectra) met lichthoeveelheid (intensiteit en duur) die voldoende is om een ​​enkele bronverlichting te bieden voor de hele groeicyclus, van vegetatieve tot bloeiperiode. De Lumatek Zeus 600W LED is een lineaire multi-light staafarmatuur die PPF produceert van 1380 µmol / s en een Photon Efficacy (armatuurefficiëntie) van 2,3 µmol / J. De reeks LED's zorgen voor een uniforme lichtspreiding op korte afstand van het gewas, waardoor eenzijdige kweekverlichting mogelijk is voor meerlaagse teeltsystemen, enkele banken in lage kamers en kweektenten.  De Zeus is gebouwd met behulp van hoogwaardige Lumatek-drivers en leds van de bovenste bak van Osram en Lumileds Philips die een lichtbron met een volledig spectrum genereren die ideaal is voor groente- en bloeicyclus. Voor verschillende cultivars, vermeerdering en vegetatieve groeiperioden kan de Zeus worden gedimd zonder de efficiëntie te verliezen. De zeer efficiënte LED-configuratie met laag vermogen en zes LED-balken verlaagt de temperatuur van de LED's, verhoogt de output en verbetert het lichtonderhoud.

De Zeus-armatuur kan ook extern worden bediend met een Lumatek digitale verlichtingscontroller met automatisch dimmen, temperatuurveiligheidscontrole, Sunrise & Sunset-modus voor maximaal 100 armaturen per controller.

 In vergelijking met reguliere open HPS / MH-oplossingen kan de Zeus 30-40% minder HVAC-capaciteit bereiken.

100W standaard LED-balk alleen te gebruiken met compatibele Zeus 600W standaard driver / armatuur.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten