filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Kweektent compleet kopen? Bekijk hier onze compleet ingerichte kweektenten met zeer krachtige LED of HPS kweeklampen. Een Kweekset is de ideale oplossing om direct te kunnen gaan kweken. Ons aanbod biedt u een ruime keuze van budget tot uiterst professionele kweeksets. Bij iedere complete kweektent krijgt u een zakje zaden naar keuze. Ook complete kweektenten zonder lamp kunt u hieronder terugvinden. Voor meer informatie of een aanbod op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Kweektent compleet 80x80

400,00

visibility
shopping_cart

Kweektent compleet 100x100

450,00

visibility
shopping_cart

Kweektent compleet 120x120

500,00

visibility
shopping_cart

Kweektent compleet 150x150

550,00

visibility
shopping_cart

Kweekset Klein II (80x80x180cm)

619,00

visibility
shopping_cart

Kweekset Klein I (80x80x180cm)

699,00

visibility
shopping_cart

Kweekset Klein IIII (80x80x180cm)

Kweekset Klein IIII (80x80x180cm)

699,00

visibility
shopping_cart

Kweekset HPS 600W (120x120)

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U...

699,00

visibility
shopping_cart

Kweekset M II (100x100x200/220)

850,00

visibility
shopping_cart

Kweekset M III (100x100x200/220)

859,00

10%
visibility
shopping_cart

Kweekset M IIII (100x100x200/220)

1.239,00

1.109,00

visibility
shopping_cart

Kweekset PRO II (120x120x210/240cm)

1.299,00

Kweektent compleet kopen

Een kweektent compleet met led of hps kunt u eenvoudig online bestellen op onze website. Met onze complete kweektenten heeft u in een keer alle benodigdheden in huis om direct te kunnen gaan kweken (ex substraat & voeding). Dan moet u denken aan: Led kweeklamp, kweektent, afzuiging, meters, potten, tijdschakelaars en ophangsets. U heeft keuze uit complete kweektenten van groot tot klein, van budget tot professioneel. Voor iedere kweker hebben wij de juiste kweekset samengesteld. Bestel vandaag nog uw kweekset en begin met het kweken van uw eigen groenten of fruit.

Kweektent compleet LED

Al onze complete kweektenten zijn uitgersut met een of twee led kweeklampen. De samengestelde kweektenten hebben de juiste formaat led kweeklampen zodat uw gehele kweekruimte maximaal wordt belicht. Binnen ons aanbod complete kweektenten zijcomplete kweektent met ledn alle kweeksets voorzien van duurzame kwaliteitslampen die tot wel 100.000 branduren meegaan! Zo is de overstap op kweken met led een duurzame en rendabele keuze. Bespaar tot wel 60% op uw stroomverbruik en tot wel 30% op uw voeding/waterverbruik. Naast deze gunstige factoren is een high-power afzuiger overbodig vanwege de minimale warmteafgifte die led kweeklampen produceren. Kort samengevat is het kweken met led een uiterst duurzaam en kostenbesparend alternatief. Binnen ons aanbod kweektent compleet led vindt u kweeksets met led kweeklampen die naar ons mening de beste keus zijn om maximaal resultaat te kunnen behalen.

Kweektent compleet HPS

Ook bieden wij een aantal complete kweektenten met HPS aan. Wilt u toch graag bij de vertrouwde HPS lamp blijven, dan is onze kweektent compleet HPS het ideale alternatief. De kweeksets HPS zijn uitgerust met Ebson Bal armaturen en u krijgt een groei en bloei bulb bij de set. De complete hps kweekset wordt geleverd met alle benodigdheden ex substraat. U heeft de keuze uit 600 watt (120 x 120 cm) en 1000 watt (150 x 150 cm) HPS kweeklampen.

Complete kweektent van Green Qube

Onze complete kweektenten zijn voorzien van de beste merken producten en de kweektenten zijn van het merk Green-Qube. De tenten van Green-Qube staan bekend om haar kwaliteit en kracht. Het frame van Green-Qube is volgreen qube kweektent compleetledig van ijzer gemaakt. Zo kunt u uw kweektent belasten met een gewicht van tot wel 130 kilogram. Het gebruikte soort canvas is van een dik soort stof gemaakt wat de isolatie optimaliseert. De tenten zijn eenvoudig in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde handleiding. De kweektenten van Green-Qube zijn vergelijkbaar met de kweektenten van het merk Gorilla, echter zijn Green Qube kweektenten een betaalbaarder alternatief zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren. Vandaar dat al onze complete kweektenten zijn uitgerust met Green-Qube kweektenten. Door led te combineren met sterke Green Qube kweektenten hebben wij de meest ideale kweeksets samengesteld. 

Uw complete kweektent eenvoudig bestellen

Een kweekset kopen om te gaan starten met het kweken van uw eigen groenten en fruit? Onze complete kweektenten met led zijn hiervoor de perfecte stap om kennis te maken met het kweken. Extra informatie nodig? Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. Ons streven is om een succesvolle bijdrage te mogen leveren aan het uiteindelijke succes van uw eerste kweek! Bestel vandaag nog uw kweektent compleet en profiteer van gratis verzending en vele extra's.

LET OP: ONZE PRODUCTEN ZIJN NIET BEDOELD VOOR DE TEELT VAN CANNABIS (WIET), OOK KUNNEN WIJ U HIER NIET OVER ADVISEREN EN MOGEN WIJ GEEN ILLEGALE ACTIVITEITEN BEMIDDELEN. WANNEER WIJ HET VERMOEDEN HEBBEN DAT EEN BESTELLING GEBRUIKT ZAL WORDEN VOOR ILLEGALE HENNEPTEELT, DAN ZULLEN WIJ DE BESTELLING NIET IN BEHANDELING NEMEN.| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.