filter_list

Filter

Kind Led kweeklampen zijn krachtig, efficiënt en zeer duurzaam. Al jaren staan de led kweeklampen van Kind Led bekend als dé beste led kweeklampen van het moment. Door te kweken met led kweeklampen van Kind Led is een maximale oogst dan ook gegarandeerd. 
Bezig met laden...
20%
visibility
shopping_cart

Kind Led K3 L300

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 60 x 90 cm met slechts 220W verbruik.

559,00

447,20

20%
visibility
shopping_cart

Kind Led K3 L450

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 75 x 105 cm met slechts 270W verbruik.

699,00

559,20

20%
visibility
shopping_cart

KIND LED K3 L600 VEGETATOR

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien. Ideaal voor een ruimte van 90 x 120 cm met slechts 320W verbruik

839,00

671,20

visibility
shopping_cart

KIND LED K3 XL300

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 60 x 90 cm met slechts 220W verbruik

559,00

visibility
shopping_cart

Kind LED K3 XL450

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 75 x 105 cm met slechts 270W verbruik

699,00

visibility
shopping_cart

KIND LED K3 XL600

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 90 x 120 cm met slechts 320W verbruik

839,00

visibility
shopping_cart

KIND LED K5 XL750

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 420W verbruik

1.215,00

visibility
shopping_cart

KIND LED K5 XL1000

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 150 x 150 cm met slechts 650W verbruik

1.595,00

visibility
shopping_cart

KIND LED X40

De Kind Led X40 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X40 kan worden...

179,00

visibility
shopping_cart

KIND LED X80

De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden...

319,00

visibility
shopping_cart

KIND LED XC150

De Kind Led XC150 cob lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige kweeklampen. De XC150 is...

559,00

Kind Led kweeklampen

Kind Led is een zeer bekend merk binnen de markt LED kweeklampen en overtreft dan ook iedere andere kweeklamp. Het Amerikaanse bedrijf ontwikkeld LED kweeklampen van A-kwaliteit en is al tijden marktleider. Door meer dan tien jaar aan onderzoek te  hebben verricht met de focus op het lichtspectrum heeft Kind een unieke serie led kweeklampen weten te ontwikkelen. Het streven van Kind Led is vanaf dag een geweest traditionele HPS lampen te overtreffen met een lager energieverbruik. Kind Led heeft in 2014 een LED kweeklamp uitgebracht die werkelijk HPS kweeklampen vervangt met 40% minder stroomverbruik! Sinds 2014 wordt Kind Led ervaren als dé beste producent van LED kweeklampen en behalen sinds dien meerdere prijzen voor dé beste LED kweeklamp.

Kind Led K3, K5 & X-Serie 

Kind Led heeft momenteel drie verschillende series kwaliteitslampen. Namelijk de Kind Led K3, K5 en de Kind Led X-Series. Alle Kind Led kweeklampen verbruiken tot wel 40% minder stroom als vergelijkbare HPS kind_led_logo_kleinkweeklampen met hetzelfde lichtvermogen. Omdat Kind Led voor 100% achter haar producten staat heeft iedere Kind Led kweeklamp een minimale levensduur van 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen. Vanwege de lage werk temperatuur van led gaan led kweeklampen super lang mee! Omgerekend, uitgaande van 12 branduren per dag, kunt u gemakkelijk 10 jaar lang kweken met de led kweeklampen van Kind Led. Omdat de K5 Serie van Kind Led is voorzien van zowel een groei als bloeispectrum hoeft dus nooit meer uw lampen te vervangen. Bespaar op overbodige stroomkosten zonder rendement te verliezen. Bij alle Kind Led kweeklampen krijgt u standaard 2 jaar garantie. Kind Led kweeklampen zijn van zéér goede kwaliteit en hebben een zeer aantrekkelijk uiterlijk. Door kwaliteit en uitstraling te combineren heeft Kind Led een aantal unieke led kweeklampen ontwikkeld. Hieronder staan de verschillende Kind Led Series aangegeven:

Kind Led K3 XL Serie

De Kind Led K3 serie is een lijn redelijk eenvoudige LED kweeklampen. De Kind Led K3 kweeklampen zijn voorzien van één type lichtspectrum, voornamelijk een bloeispectrum. De Kind Led K3 Vegetator is kind_led_k3_xl600_led_kweeklampenals enigste binnen deze serie een groeilamp (voornamelijk een dominante blauwe lichtkleur).  De K3 XL serie is uitgerust met een krachtig Full-Cylce lichtspectrum en is geschikt voor de volledige cyclus van de plant. Tijdens de bloeifase van uw planten zijn de Kind Led K3 kweeklampen een zeer goed alternatief voor vervanging van HPS kweeklampen. Door te kweken met led kweeklampen van Kind Led K3 Serie kunt u uitgaan van een krachtige groei en bloeifase van uw planten!
 

Kind Led K5 Serie

Kind Led K5 kweeklamp is bekroond tot dé beste led kweeklamp sinds 2014. Door de krachtige 3 en 5 watt diodes is de Kind Led K5 Serie krachtig, efficiënt en uitgerust met een zéér compleet lickind_led_k5_seriehtspectrum. Tevens biedt de Kind Led K5 Serie vele extra functies waardoor de led kweeklampen geheel naar eigenwens instelbaar zijn. Door het volledige 12-bandbreedte kleurenspectrum evenaart deze kweeklamp gemakkelijk HPS lampen met twee keer zoveel vermogen. Ook weinig andere LED kweeklampen kunnen tippen aan de kracht van de Kind Led K5 Serie. Als u gaat kweken met led is de Kind Led K5 Serie dé beste keus om het maximale uit uw planten te halen. 

Unieke extra functies

De Kind Led K5 Serie led kweeklampen zijn voorzien van een ingebouwde timerfunctie waardoor een tijdschakelaar overbodig is. Ook kunt u, geheel naar eigen wens het lichtspectrum instellen. Hiermee kunt u de ideale lichtomstandigheden nabootsen, net zoals de natuur. Door deze functie kunt u uw planten langzaam wakker laten worden om vervolgens de lichtintensiteit op te bouwen tot krachtig kweeklicht. Wanneer uw planten gaan slapen kunt u ervoor kiezen het licht langzaam (net als een zonsondergang) in lichtintensiteit laten verminderen. De Kind Led K5 Serie biedt de mogelijkheid iedere lichtgroep apart van elkaar te dimmen. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om een ideaal spectrum te kunnen samenstellen. Wat de dimfunctie uniek maakt is dat wanneer de Kind Led kweeklamp gedimd wordt, de kweeklamp werkelijk minder stroom verbruikt als op maximale lichtintensiteit waardoor u nog meer stroomkosten kunt besparen.


Kind Led X-Series

De Kind Led X-Series is de nieuwste ontwikkeling van Kind en is een serie krachtige led Light bars. De Kind Led X-series heeft een aantal verschillende light bars en biedt hiermee voor iedere kweker de juiste typkind_led_x-series_kweeklampenen kweeklamp. De Kind Led X- series bestaat uit drie verschillende lightbars. Ieder model van de Kind Led X-Serie is uitgerust met een specifiek groei of bloeispectrum. Een aantal van deze Kind Led X-Serie lightbars is uitgerust met krachtige Cob leds. Hierdoor zijn de nieuwe Kind Led X-serie lightbars krachtiger dan ooit tevoren. | Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.