Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Geef uw planten alles wat ze nodig hebben om prachtig te groeien met Green House Grow 1kg: de hoogwaardige organische meststof van het vertrouwde merk Green House Feeding. Deze meststoffen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elke plantensoort, en om te zorgen voor een gezonde groei en overvloedige oogst in elke situatie. Met Green House Grow 1kg heeft u keer op keer succesvolle resultaten! Ontdek de voordelen van Green House Feeding organische meststoffen Green House Feeding is een toonaangevende producent van organische meststoffen en supplementen die garant staan voor optimale plantengroei en -ontwikkeling. Onze vooraanstaande meststoffen zijn same

  Geef uw planten alles wat ze nodig hebben om prachtig te groeien met Green House Grow 1kg: de hoogwaardige organische meststof van het vertrouwde merk Green House Feeding. Deze meststoffen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elke plantensoort, en om te zorgen voor een gezonde groei en overvloedige oogst in elke situatie. Met Green House Grow 1kg heeft u keer op keer succesvolle resultaten!

  Ontdek de voordelen van Green House Feeding organische meststoffen

  Green House Feeding is een toonaangevende producent van organische meststoffen en supplementen die garant staan voor optimale plantengroei en -ontwikkeling. Onze vooraanstaande meststoffen zijn samengesteld uit zuivere, hoogwaardige ingrediënten die alle essentiële voedingsstoffen bieden die uw planten nodig hebben, van water- en zuurstofopname tot fotosynthese en wortelgroei. Door de gewas specifieke formule die wordt gebruikt bij het samenstellen van dit product kunt u erop kunnen vertrouwen dat Green House Grow de perfecte oplossing is voor al uw plant-voedingsbehoeften!

  Verhoogt de plantgroei en stimuleert de oogst

  Met de organische meststoffen van Green House Feeding bevorder je niet alleen de algemene gezondheid van je planten, maar ook hun groei en de grootte van hun oogst. De voedingsstoffen in de meststoffen zijn speciaal ontworpen om te helpen bij de groei van planten tijdens verschillende stadia van het leven. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van de gewassen en tegelijkertijd helpt het verlies tijdens de groeitijd te minimaliseren, met een lagere gebruikskosten voor u.

  Verbeterde plantgezondheid en weerstand tegen plagen

  Green House Feeding Plant Nutrients 1kg levert essentiële nutriënten die de algehele gezondheid van planten vergroten. Dankzij onze organische meststoffen wordt de natuurlijke weerstand van uw planten verbeterd en plagen afgeweerd. Hierdoor heeft u minder last van ongedierte, hoeft u minder pesticiden te gebruiken en zijn de gewassen gezonder en veiliger geworden.

  Betere oplosbaarheid en snellere absorptie

  Onze unieke geavanceerde formule van ingrediënten breidt hun oplosbaarheid uit en zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de meststoffen sneller door alle plantensoorten geabsorbeerd worden. Hierdoor kan uw plant meer snel uitkijken naar de voedingsstoffen die ze zo nodig hebben voor hun groei en gedeeltelijke gezondheid. Je zorgt er op deze wijze in een sterke boost voor dat de groei optimaal verloopt.

  Productspecificaties

  EAN
  6013853525594
  Garantie
  3 jaar

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Green House Grow 1kg
  Green HouseGreen House Grow 1kg

  Geef uw planten alles wat ze nodig hebben om prachtig te groeien met Green ..

  Geef uw planten alles wat ze nodig hebben om prachtig te groeien met Green ..

  €33,54€27,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »