Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Het ontwerp van de Garden Highpro Inline Fan 100mm is met zijn slechts 15 watt verbruik niet alleen energiezuinig, maar ook licht en stabiel. De ventilator is voorzien van magnetische kogellagers, waardoor het draaien van de rotor zo soepel mogelijk verloopt. Dit minimaliseert het energieverbruik en verlengt de levensduur van de ventilator. Ondanks het lichte gewicht is de inline fan stabiel en stevig, waardoor hij veilig en betrouwbaar gebruikt kan worden. Kies voor de Garden Highpro Inline Fan 100mm als je op zoek bent naar een comfortabel en doeltreffend ventilatiesysteem. De rare geavanceerde technologie en hoogwaardige constructie biedt revolutionaire prestaties in het geluidsniveau, wa

  Het ontwerp van de Garden Highpro Inline Fan 100mm is met zijn slechts 15 watt verbruik niet alleen energiezuinig, maar ook licht en stabiel. De ventilator is voorzien van magnetische kogellagers, waardoor het draaien van de rotor zo soepel mogelijk verloopt. Dit minimaliseert het energieverbruik en verlengt de levensduur van de ventilator. Ondanks het lichte gewicht is de inline fan stabiel en stevig, waardoor hij veilig en betrouwbaar gebruikt kan worden. Kies voor de Garden Highpro Inline Fan 100mm als je op zoek bent naar een comfortabel en doeltreffend ventilatiesysteem. De rare geavanceerde technologie en hoogwaardige constructie biedt revolutionaire prestaties in het geluidsniveau, waardoor deze ventilator een aantrekkelijke optie is voor kwekers van alle niveaus. Deze buisventilator levert consistente luchtstroom voor tenten en kweekruimtes en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar actieve luchttoevoer zonder een hoog geluidsniveau. 

  • Extreem stil, licht en stabiel
  • Perfect geschikt voor een actieve toevoerlucht
  • Langere levensduur dankzij magnetische kogellager
  • Diameter flance: 100mm
  • Airflow: 107m³/uur

  Stille werking

  Een van de grootste voordelen van de Garden Highpro Inline Fan 100mm is de stille werking. De ventilator is vele malen stiller dan de conventionele modellen in zijn soort. Dit maakt hem ideaal voor gebruik binnen in huis, waar een luid zoemende ventilator hinderlijk kan zijn. Het geïntegreerde glijlager zorgt bovendien voor een lange levensduur, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Een stille motor en een lange levensduur maken de Garden HighPro Inline Fan 100mm een ideaal product voor wie op zoek is naar comfort, duurzaamheid en kwaliteit.

  Actieve toevoerlucht

  De Garden Highpro Inline Fan 100mm is perfect geschikt voor het actief transporteren van lucht. Of je nu lucht wilt aan- of afvoeren in een kweekruimte of ventilatiesysteem, deze ventilator doet het zonder al te veel lawaai te produceren. Bovendien heeft de aerodynamische constructie van de ventilator een positief effect op de energie-efficiëntie, waardoor het stroomverbruik zo laag mogelijk blijft. Zo kun je zonder kostenbesparend te werken, toch genieten van een aangenaam klimaat.

  Productspecificaties

  Diameter flance:
  100mm
  Airflow:
  107m3/uur
  Snelheid:
  2300 T/min
  Verbruik:
  15 Watt
  Voltage:
  210V-220V
  Frequentie:
  60Hz-60Hz

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Garden Highpro Inline Fan 100mm (107m³/uur)
  Garden HighproGarden Highpro Inline Fan 100mm (107m³/uur)

  De Garden HighPro Inline Fan 100 is het kleine model buisventilator van GHP..

  De Garden HighPro Inline Fan 100 is het kleine model buisventilator van GHP..

  €14,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »