filter_list

Filter

Fluence led kweeklampen van Bioengineering is een bekende producent van hoge kwaliteit led kweeklampen. Het bekenste model van Fluence is de Spydrx led kweeklamp die zijn uitgerust met meerdere ledbalken om het licht zo efficiënt mogelijk over de kweekruimte te verdelen. Hierdoor heeft u garantie dat de volledige ruimte wordt belicht zonder dat er zogenaamde “hotspots” ontstaan. Omdat de Fluence led kweeklampen anders zijn dan de meeste lampen kunt u ze laag boven het gewas hangen zodat er geen lichtintensiteit verloren gaat. Door te kweken met led lampen van Fluence is een extreem hoge opbrengst gegarandeerd.

Bezig met laden...
visibility

FLUENCE SPYDR 2X

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 345W verbruik.

1.157,00

visibility

FLUENCE SPYDER 2P

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 645W verbruik.

1.827,00

visibility

Fluence Spyder 2I

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 630W verbruik.

1.909,00

visibility

FLUENCE VYPRX PLUS

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 545W verbruik.

1.179,00

visibility

Dimmer voor Fluence Spydrs

Bediening van de VYPR, SPYDR en RAY-modellen  geschied middels de gebruiksvriendelijke en betrouwbare dimmer waarmee je tot 50 exemplaren...

99,00

visibility

Duo Dimmer voor Fluence Spyders 

Bediening van de VYPR, SPYDR en RAY-modellen  geschied middels de gebruiksvriendelijke en betrouwbare dimmer waarmee je tot 2 exemplaren...

119,00

Fluence Bioengineering (BML)

Fluence Bioengineering is een belangrijke producent van krachtige led kweeklampen. De Fluence Spydr LED kweeklampen horen bij de krachtigste lampenfluence_spydr_bioengineering_logo van dit moment en worden daarom massaal gebruikt door professionele en hobbykwekers. De lampen hebben een hoge intensiteit waarvan er niets verloren gaat. De lampen hebben een volledig lichtspectrum en zijn van de beste kwaliteit. Fluence creëert bijzondere oplossingen voor de belichting van gecontroleerde kweekruimtes. Denk daarbij vooral aan commerciële gewassen. Fluence gebruikt wetenschappelijke onderzoeken in geavanceerde technologieën, evidence-based design, fotobiologie en precieze engineering om haar kweeklampen te optimaliseren. Hiermee werkt Fluence mee aan een duurzame wereld.

Fluence Spydr led kweeklampen

De belangrijkste en beste serie kweeklampen van Fluence zijn de Spydr led lampen. Met deze lampen kun je efficiënt verticaal kweken omdat de kweekruimte optimaal benut kan worden. Er zijn drie maten van deze lamp die je op vele verschillende manieren kunt monteren. Zo kun je de Spydr serie gebruiken voor het belichten van alle mogelijke combinaties van kweektafels en rekken. De led bars hebben een full-spectrum en een ingebouwde dimmer, zodat je veel stroom kunt besparen. De Spydr lampen bieden de ideale uitkomst voor alle kwekers die op zoek zijn naar goede kwaliteit en efficiëntie, zowel voor de groei- als de bloeiperiode. De SPYDR-serie is dé beste lichtoplossing voor alle telers die op zoek zijn naar een voorsprong in efficiëntie, kwantiteit en kwaliteit. SPYDR 2-serie is ideaal voor hoge PPFD-teelt met enkele of meerdere lagen stellingen - van groei tot bloei. De serie heeft een gemiddelde PPFD tot 1.060 µmol / m2 / s over een reikwijdte van 122 x 122 cm.

Fluence Spydr lichtkracht (µmol/s)fluence_spydr_led_kweeklampen

  • Fluence Spydr 2X PFF van 860 µmol/s. 
  • Fluence Spydr 2I PFF van 1600 µmol/s
  • Fluence Spydr 2P PFF van 1700 µmol/s

Fluence Bioengineering: het unieke spectrum

Fluence maakt gebruik van een optimaal en geavanceerd kleurenspectrum waarmee maximale resultaten behaald kunnen worden. Vooral rode en blauwe lichten worden gebruikt om het spectrum van Fluence zo compleet te maken. Het unieke spectrum van Fluence wordt het Physiospectrum genoemd en biedt jouw planten precies wat ze nodig hebben in alle levensfases. Denk daarbij aan het kiemen, het klonen, het groeien en het bloeien. Het spectrum heeft een CRI-rating van maar liefst 85 procent. Hiermee kun je je planten zonder beschermende outfit of bril bestuderen. Met Fluence Bioengineering kweeklampen ben je gegarandeerd van een uitstekende oogst.| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.