filter_list

Filter

Fluence led kweeklampen van Bioengineering is een bekende producent van hoge kwaliteit led kweeklampen. Het bekenste model van Fluence is de Spydrx led kweeklamp die zijn uitgerust met meerdere ledbalken om het licht zo efficiënt mogelijk over de kweekruimte te verdelen. Hierdoor heeft u garantie dat de volledige ruimte wordt belicht zonder dat er zogenaamde “hotspots” ontstaan. Omdat de Fluence led kweeklampen anders zijn dan de meeste lampen kunt u ze laag boven het gewas hangen zodat er geen lichtintensiteit verloren gaat. Door te kweken met led lampen van Fluence is een extreem hoge opbrengst gegarandeerd.

Bezig met laden...
1%
visibility

FLUENCE SPYDR 2X

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 345W verbruik.

1.157,00

1.149,00

2%
visibility

FLUENCE SPYDER 2P

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 645W verbruik.

1.827,00

1.799,00

1%
visibility

Fluence Spyder 2I

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 630W verbruik.

1.909,00

1.899,00

visibility

FLUENCE VYPRX PLUS

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 545W verbruik.

1.179,00

visibility

Dimmer voor Fluence Spydrs

Bediening van de VYPR, SPYDR en RAY-modellen  geschied middels de gebruiksvriendelijke en betrouwbare dimmer waarmee je tot 50 exemplaren...

99,00

visibility

Duo Dimmer voor Fluence Spyders 

Bediening van de VYPR, SPYDR en RAY-modellen  geschied middels de gebruiksvriendelijke en betrouwbare dimmer waarmee je tot 2 exemplaren...

119,00

Fluence Bioengineering (BML)

De Fluence LED kweeklampen (Fluence Bioengineering) behoren tot de krachtigste van het moment en zijn dan ook razend populair onder ieder type kweker. De lampen zijn ontworpen om zo laag mogelijk te kunnen kweken zodat er geen lichtintensiteit verloren gaat. De Fluence LED kweeklampen zijn full-spectrum en geschikt voor de volledige lefluence_bioengineering_logovenscyclus van de plant. Fluence is een bedrijf welk al jaren zeer goede kwaliteit led lampen produceert voor in de tuinbouw, met als doel de indoorteelt verduurzamen. Fluence creëert verlichtingsoplossingen voor de productie van commerciële gewassen in gecontroleerde omgevingen. Zo past Fluence in het nieuwste onderzoek in fotobiologie precieze engineering en geavanceerde technologie toe om een ​​gezondere en duurzamere wereld te bevorderen. Bij Fluence is de missie om de interactie tussen licht en leven te verbeteren om een ​​gezondere en duurzamere wereld op te leveren.

Fluence Spydr Led Kweeklampen

De bekendste serie led kweeklampen van Fluence zijn de Spydrs. Verticaal kweken met Fluence is eenvoudig en efficiënt qua benutting van uw ruimte. Met 3 maten en met meer dan 10 rekmontageopties, kan de SPYDR-serie alle soorten verticale rekken en kweektafels verlichten met zijn full-specfluence_spydr_led_kweeklampentrum led-bars. De twee PPF-uitvoerniveaus en ingebouwde dimbaarheid zorgen voor de exacte en dynamische PPFD-controle over elk van de Fluence LED kweeklampen. De SPYDR-serie is dé beste lichtoplossing voor alle telers die op zoek zijn naar een voorsprong in efficiëntie, kwantiteit en kwaliteit. SPYDR 2-serie is ideaal voor hoge PPFD-teelt met enkele of meerdere lagen stellingen - van groei tot bloei. De serie heeft een gemiddelde PPFD tot 1.060 µmol / m2 / s over een reikwijdte van 122 x 122 cm.

  • Fluence Spydr 2X PFF van 860 µmol/s.
  • Fluence Spydr 2I PFF van 1600 µmol/s
  • Fluence Spydr 2P PFF van 1700 µmol/s

Het Spectrum van Fluence Bioengineering

Het Fluence spectrum: om het meest geavanceerde spectrum voor maximale efficiënte te creëren was een flinke uitdaging. Voorheen waren de 660nm (rood) en 450 nm (blauw) de meest efficiënte led diodes om een led kweeklamp mee samen te stellen. Echter heeft deze combinatie ook nadelen als het gaat om maximale efficiëntie. Het Physiospectrum is een spectrum wat gebruikt kan worden voor de volledige levenscyclus en biedt als extra voordelen een bevordering van snelle en volledige groei te ontwikkelen. Uiteindelijk is het spectrum zó compleet en geoptimaliseerd dat u met de kweeklampen van Fluence Bioengineering kunt kiemen, klonen, groeien en bloeien! Met een CRI-rating van 85% biedt dit spectrum de mogelijkheid zonder extra led bril en dergelijke uw planten eenvoudig te kunnen bestuderen op gezondheid, ziektes en eventuele andere nadelige problemen. Door te kweken met LED kweeklampen van Fluence is een efficiënte kweek met een maximale oogst gegarandeerd.
 

fluence_lichtspectrum_spydr

fluence_bioengineering_par_ppfd

 | Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.