Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Combi Connect Luchtslang 315mm 10 meter
  Productomschrijving
  Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame luchtslang voor gebruik in industriële toepassingen? Dan is Combiconnect Luchtslang 203mm 10 meter de perfecte keuze voor u! Deze luchtslang is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van veeleisende toepassingen. Door het gebruik van deze luchtslang kunt u ervoor zorgen dat uw industrieel proces optimaal blijft werken zonder storingen of storingen.Kenmerken van Combiconnect Luchtslang 203mm 10 meterDeze Combiconnect-luchtslang heeft een diameter van 203 mm en heeft een lengte van 10 meter. Dit betekent dat deze slang geschikt is voor verschillende industriële toepassingen, met name die waarb

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame luchtslang voor gebruik in industriële toepassingen? Dan is Combiconnect Luchtslang 203mm 10 meter de perfecte keuze voor u! Deze luchtslang is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van veeleisende toepassingen. Door het gebruik van deze luchtslang kunt u ervoor zorgen dat uw industrieel proces optimaal blijft werken zonder storingen of storingen.

  Kenmerken van Combiconnect Luchtslang 203mm 10 meter

  Deze Combiconnect-luchtslang heeft een diameter van 203 mm en heeft een lengte van 10 meter. Dit betekent dat deze slang geschikt is voor verschillende industriële toepassingen, met name die waarbij luchttransport met hoge debieten nodig is. De kleur van de slang is niet gespecificeerd, waardoor hij kan worden aangepast aan uw industriële omgeving. Bovendien is deze luchtslang gemakkelijk te installeren en te gebruiken dankzij zijn flexibiliteit.

  Veelzijdigheid

  De Combiconnect Luchtslang biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden in zowel industriële als huiselijke omgevingen. Of u nu ventilatiesystemen, airconditioning of afvoerpijpen van warme lucht wilt installeren, de Combiconnect Luchtslang is perfect voor de klus.

  Duurzaam en Flexibel

  Gemaakt met hoogwaardige materialen zoals PVC en polyester, is de Combiconnect Luchtslang sterk en duurzaam, zelfs bij langdurig gebruik. Het ontwerp is flexibel en gemakkelijk te buigen, waardoor het installatieproces eenvoudig is en deze zich aan allerlei configuraties kan aanpassen zonder risico op scheuren of storingen.

  Eenvoudig te onderhouden

  Dankzij het gladde interieur van de Combiconnect Luchtslang kan het systeem gemakkelijk worden gereinigd. Aangezien stof- en vuildeeltjes in de slang kunnen ophopen, is het belangrijk om regelmatig te reinigen om de efficiëntie en luchtstroom van het systeem te behouden. De gladde afwerking van de slang maakt het reinigingsproces gemakkelijk en bewegingsvrij.

  Productspecificaties

  #40686a,315mm
  Garantie
  3 jaar

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Combiconnect 315mm 10 meter
  Combi ConnectCombiconnect 315mm 10 meter

  Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 315mm en als lengt..

  Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 315mm en als lengt..

  €65,41
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »