Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Combi Connect Luchtslang 305mm 10 meter
  Productomschrijving
  Wanneer het aankomt op luchttransport in industriële, commerciële of persoonlijke settings kan de Combiconnect Luchtslang 160mm 10 meter een handige en duurzame oplossing zijn. Deze luchtslang markeert haar trouw aan optimalisatie en kwaliteit met merknaam Combiconnect. De luchtslang is zwar toch efficiënt en biedt tal van voordelen voor gebruikers. U bekomt dit product in de perfecte combinatie van lengte en diameter. Met een lengte van 10 meter is er voldoende ruimte om lucht over lange afstanden te transporteren. De slang zelf heeft een doorsnede van 160mm waardoor het ook gemakkelijk grotere volumes van lucht kan vervoeren. De kleur van de slang is transparant zodat u goed kunt zien

  Wanneer het aankomt op luchttransport in industriële, commerciële of persoonlijke settings kan de Combiconnect Luchtslang 160mm 10 meter een handige en duurzame oplossing zijn. Deze luchtslang markeert haar trouw aan optimalisatie en kwaliteit met merknaam Combiconnect. De luchtslang is zwar toch efficiënt en biedt tal van voordelen voor gebruikers.

  U bekomt dit product in de perfecte combinatie van lengte en diameter. Met een lengte van 10 meter is er voldoende ruimte om lucht over lange afstanden te transporteren. De slang zelf heeft een doorsnede van 160mm waardoor het ook gemakkelijk grotere volumes van lucht kan vervoeren. De kleur van de slang is transparant zodat u goed kunt zien welke vloeistoffen deze verplaatst. Dankzij al deze functies zal de Combiconnect Luchtslang 160mm 10 maken tot een effciciënte en betrouwbare aanwinst voor alle luchtdistributie manoeuvres.

  Efficiënte Luchtcirculatie

  Dankzij de Combiconnect Luchtslang 160mm 10 meter wordt de luchtcirculatie in uw ventilatiesysteem nog efficiënter. De slang is speciaal ontwikkeld om lucht geruisloos, sterk en zonder weerstand te geleiden. Hierdoor bereikt de lucht in uw systeem gemakkelijk iedere hoek, waardoor er een constante luchtstroom doorheen kan gaan.

  Veilige Materialen van Hoogwaardige Kwaliteit

  De Combiconnect Luchtslang 160mm 10 meter wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Hierdoor bent u verzekerd van veiligheid in uw huis of kantoor – de slang is compleet brandvertragend en zal bij eventuele braakglas binnen het systeem niet ontvlammen. Bovendien zullen er geen giftige stoffen uitkomen wanneer de temperatuur de luchtstroom buitengewoon hoog maakt.

  Eenvoudige Installatie en Onderhoud

  De Combiconnect Luchtslang 160mm 10 meter is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het materiaal maakt schoon en handig onderhoud mogelijk — slechts één simpele slag verwijdert alle stof en vuil van de slang! Een ander groot voordeel is dat het niet lastig zal zijn de slang te doorsnijden tot de gewenste lengte wanneer er een reductiering ergens nodig is.

  Productspecificaties

  #40686a,305mm
  Garantie
  3 jaar

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Combiconnect 305mm 10 meter
  Combi ConnectCombiconnect 305mm 10 meter

  Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 305mm en als lengt..

  Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 305mm en als lengt..

  €63,36
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »