BLACK DOG PHYTOMAX-2 200
0 Reviews | Review toevoegen

Black Dog Phytomax-2 LED kweeklampen zijn zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer betrouwbaar Full-spectrum. De Phytomax kweeklampen zijn verbeterd om nog betere resultaten te kunnen bieden. De be

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Levertijd 2 tot 4 Dagen

EAN

7106611495433  

€ 824,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Black Dog Phytomax-2 200

Black Dog Phytomax-2 LED kweeklampen zijn zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer betrouwbaar Full-spectrum. De Phytomax kweeklampen zijn verbeterd om nog betere resultaten te kunnen bieden. De behuizing van de Phytomax is ontwikkeld om het licht beter te verspreiden, zo krijgt ieder hoekje in uw kweekruimte een maximale belichting! Tevens zijn de kweeklampen geoptimaliseerd voor een betere afvoer van warmte. De kweeklampen van Black Dog zijn voorzien van de meest moderne Led-technologie wat zorgt voor een uniek lichtspectrum. Black Dog kweeklampen vallen onder de allerhoogste kwaliteitslampen.
 

Black Dog Phytomax-2 200 Productspecificaties

De Black Dog Phytomax-2 200 verbuikt slechts een stroomvermogen van 205watt. De LED kweeklamp vervangt een traditionele HPS kweeklamp met een vermogen van 400watt. De Black Dog Phytomax-2 heeft een vermogen om een oppervlakte van 90x90 centimeter te belichten. De Phytomax-2 200 weegt slechts 6,5kg en heeft een afmeting van 30 x 30 x 12 cm. De LED kweeklampen van Black Dog Phytomax kunnen 50.000 branduren draaien zonder kwaliteit te verliezen.
 

Unieke Footprint Black Dog Phytomax-2 200

De kracht van de Phytomax led kweeklampen staan bekend om de grootste footprint ( reikwijdte) . Het licht wordt zeer gelijkmatig verspreid waardoor ieder hoekje in uw kweekruimte optimaal wordt belicht. Veel merken binnen de LED kweeklampen markt beweren dezelfde kwaliteit te bieden als de kweeklampen van Black Dog, echter is het onmogelijk om met een minimaal budget voor materiaal de kwaliteit van de Black Dog Phytomax kweeklampen te evenaren. Tevens zijn de kweeklampen van black Dog Phytomax zo ontwikkeld dat de kans op verbanding van uw planten minimaal is. Maximale lichtoutput zonder de nadelige risico’s die HPS kweeklampen met zich meebrengen! Het koelsysteem van de Phytomax LED kweeklampen is buitengewoon stil. De kweeklampen zijn voorzien van high-end ultra stille ventilatoren. In combinatie met grote koelplaten zorgt dit voor een optimale verwerking van de warme lucht. Uw kweekruimte wordt dus niet overbodig warm. Zo kunt u uw kweekruimte gemakkelijker onder controle houden.Productspecificaties:
-    Werkelijk verbruik: 205 Watt
-    Vergelijkbaar met:  400 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte Groeifase: minimaal 68 cm boven de top van de plant
-    Aanbevolen hoogte Bloeifase: minimaal 53 cm boven de top van de plant
-    Reikwijdte Groeifase: 115x115 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Reikwijdte Bloeifase: 90x90 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: +50.000
-    Gewicht: 6.5 kilogram
-    Afmetingen: 30x30x12 cm

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.