Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is het gemakkelijk kunnen vervangen van de elektrode. Wanneer de elektrode is versleten, hoeft u niet de gehele pen meter te vervangen, maar kunt u simpelweg de elektrode verwisselen. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Zo kunt u zonder onderbreking van uw werkzaamheden doorgaan.VeelzijdigheidDe Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is geschikt voor vele toepassingen. Met de mogelijkheid om de pH- en EC meters te meten, kunt u dit apparaat gebruiken bij verschillende projecten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de zuurgraad van uw brouwproces

  Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is het gemakkelijk kunnen vervangen van de elektrode. Wanneer de elektrode is versleten, hoeft u niet de gehele pen meter te vervangen, maar kunt u simpelweg de elektrode verwisselen. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Zo kunt u zonder onderbreking van uw werkzaamheden doorgaan.

  Veelzijdigheid

  De Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is geschikt voor vele toepassingen. Met de mogelijkheid om de pH- en EC meters te meten, kunt u dit apparaat gebruiken bij verschillende projecten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de zuurgraad van uw brouwprocessen of waterzuivering te monitoren, maar ook kunt u deze meter inzetten bij het kweken van gewassen. Dit maakt deze Elektrode Combimeter een veelzijdige investering voor professionals in diverse sectoren.

  Betrouwbaarheid en duurzaamheid

  Een van de belangrijkste kenmerken van de Aquamaster P700 Pro2 Emergency Crank Charger is de hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit product is zorgvuldig ontworpen en getest, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u nauwkeurige metingen uitvoert. De Elektrode Combimeter is gemaakt van duurzame materialen waardoor het tegen een stootje kan en niet snel stuk gaat bij dagelijks gebruik. Zo is het product bestand tegen vochtigheid, vuil- en stofdeeltjes. Dit betekent dat u zich, net als uw Aquamaster product, geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid en kunt genieten van jarenlang meetplezier.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237266968
  Gewicht
  100
  Garantie
  3 jaar

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Aquamaster P700 Pro2 Electrode
  AquamasterAquamaster P700 Pro2 Electrode

  Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervan..

  Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervan..

  €49,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »