Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 4ltr
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 4 liter is een revolutionair product dat de opbrengst bij elke groeicyclus maximaliseert. De tweedelige formule van deze nutriënten voorziet planten van exact wat ze nodig hebben zonder enig giswerk van de eindgebruiker. Dit product van Advanced Nutrients is ontworpen om kwekers te voorzien van maximale kwaliteitsresultaten in hun gewasproductie, ongeacht het type binnen- of buitenkweeksysteem dat wordt gebruikt. Het is een betaalbare optie voor hydrocultuurgroei die je een betrouwbare bron van nutriënten geeft voor fantastische opbrengsten elke keer. Advanced Nutrients is een vernieuwer in de industrie en blijft ervoor zorgen dat hun producten

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 4 liter is een revolutionair product dat de opbrengst bij elke groeicyclus maximaliseert. De tweedelige formule van deze nutriënten voorziet planten van exact wat ze nodig hebben zonder enig giswerk van de eindgebruiker. Dit product van Advanced Nutrients is ontworpen om kwekers te voorzien van maximale kwaliteitsresultaten in hun gewasproductie, ongeacht het type binnen- of buitenkweeksysteem dat wordt gebruikt. Het is een betaalbare optie voor hydrocultuurgroei die je een betrouwbare bron van nutriënten geeft voor fantastische opbrengsten elke keer. Advanced Nutrients is een vernieuwer in de industrie en blijft ervoor zorgen dat hun producten up-to-date zijn met de nieuwste technologie en toegepaste wetenschap.

  Voordelen Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 4ltr

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B bevat alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om groot en gezond te groeien. De 5-in-1 formule biedt je vijf topproducten in één fles, wat je geld en gedoe bespaart. De voedingsstoffen voorkomen ondervoeding en optimaliseren de opname ervan, waardoor een krachtig wortelnetwerk ontstaat voor een gezondere plant. De formule stabiliseert ook automatisch de pH-waarde, zonder dat er pH-metingen of correcties nodig zijn. Bovendien bevat het technologisch geavanceerde chelaten die de opbrengst en kwaliteit van je eindproduct verder verhogen.

  Productspecificaties

  EAN
  6013852355369

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 4ltr
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 4ltr

  • Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter..

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 4 liter..

  €86,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »