Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1 liter is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar product dat zal zorgen voor optimale resultaten. De 5-in-1 formule biedt je alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om gezond en groot te groeien, terwijl het voorkomt dat je ondervoed wordt. De geavanceerde chelaten in de formule verhogen verder de kwaliteit en opbrengst van je eindproduct. Bovendien heeft Advanced Nutrients deze formule gemaakt om de pH-waarde automatisch te stabiliseren, waardoor je geen pH-metingen of correcties meer nodig hebt. Gezamenlijk garanderen deze voordelen een betrouwbare bron van noodzakelijke componenten voor optimale opbren

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1 liter is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar product dat zal zorgen voor optimale resultaten. De 5-in-1 formule biedt je alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om gezond en groot te groeien, terwijl het voorkomt dat je ondervoed wordt. De geavanceerde chelaten in de formule verhogen verder de kwaliteit en opbrengst van je eindproduct. Bovendien heeft Advanced Nutrients deze formule gemaakt om de pH-waarde automatisch te stabiliseren, waardoor je geen pH-metingen of correcties meer nodig hebt. Gezamenlijk garanderen deze voordelen een betrouwbare bron van noodzakelijke componenten voor optimale opbrengsten elke keer.

  Waarom kiezen voor Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr?

  Advanced Nutrients is al jaren een toonaangevende verdeler van hydrocultuurproducten. Hun pH Perfect Sensi Grow A+B 1 liter is speciaal ontwikkeld om kwekers te voorzien van maximale kwaliteitsresultaten en succes te hebben in hun gewasproductie, ongeacht het type binnen- of buitenkweeksysteem dat wordt gebruikt. Het is een betaalbare optie, want het biedt je alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om te groeien en geeft je de mogelijkheid om je opbrengst te maximaliseren tijdens elke groeicyclus. Advanced Nutrients blijft ook een vernieuwer in de industrie en zorgt ervoor dat hun producten up-to-date zijn met de nieuwste technologie en toegepaste wetenschap.

  Productspecificaties

  EAN
  6013836139169

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr

  • Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter..

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 1 liter..

  €25,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »