Alle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4ltr
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4 liter is de perfecte oplossing voor tuinders die op zoek zijn naar een complete voedingsoplossing voor een hoge opbrengst. Deze voedingsformule bevat alle essentiële macronutriënten en micronutriënten die planten nodig hebben om te groeien en te gedijen, evenals gespecialiseerde ingrediënten om een optimale opbrengst bij bloemen te bevorderen. Met deze unieke mix van voedingsstoffen krijgen je planten alle benodigde componenten voor de bloei, terwijl ze tegelijkertijd worden voorzien van de juiste voedingsstoffen voor een optimale groei. Waarom kiezen voor Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4 liter? Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4

  Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4 liter is de perfecte oplossing voor tuinders die op zoek zijn naar een complete voedingsoplossing voor een hoge opbrengst. Deze voedingsformule bevat alle essentiële macronutriënten en micronutriënten die planten nodig hebben om te groeien en te gedijen, evenals gespecialiseerde ingrediënten om een optimale opbrengst bij bloemen te bevorderen. Met deze unieke mix van voedingsstoffen krijgen je planten alle benodigde componenten voor de bloei, terwijl ze tegelijkertijd worden voorzien van de juiste voedingsstoffen voor een optimale groei.

  Waarom kiezen voor Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4 liter?

  Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4 liter is een eenvoudig te gebruiken en zeer effectieve oplossing voor tuinders. Deze voedingsformule helpt bij het voorkomen van ondervoeding bij planten en stabiliseert tegelijkertijd de pH-waarde voor een gemakkelijke groei. Bovendien bevat het chelaten die de opname van voedingsstoffen verbeteren. Met zijn veelzijdige voedingsstoffen is Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4ltr de perfecte keuze voor tuinders die op zoek zijn naar een meststof die gedurende de hele groeicyclus geweldige resultaten oplevert.

  Productspecificaties

  EAN
  6013841444463

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4ltr
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 4ltr

  • Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter..

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 4 liter..

  €119,95
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »