Spectro Light Starter 130W
Reviews | Review toevoegen

De Spectro Light Starter 130 is een indrukwekkende kweeklamp, die een oppervlakte van 80 bij 80 centimeter kan belichten op een hoogte van 60 centimeter boven de plant. Die reikwijdte is vele malen gr

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

LEVERTIJD 1 TOT 3 WERKDAGEN

EAN

7439604182141  

€ 299,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spectro Light Starter 130W

Spectro Light is een bedrijf dat is ontstaan met als doel het kweken met LED kweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. Na vele jaren innovatie heeft Spectro Light een zeer hoogwaardige COB LED kweeklamp weten te ontwikkelen, namelijk een zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer gunstig stroomverbruik. In vergelijking met HPS kweeklampen kunt u tot 50% op uw stroomkosten besparen!  De Spectro Light COB Serie behoort tot de beste led kweeklampen van het moment. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gaan hand in hand, waardoor het kweken van planten niet alleen beter gaat maar ook makkelijker wordt dan ooit. De Spectro Light Starter 130W is een goed voorbeeld van de manier van de duurzaamheid en kwaliteit waar Spectro Light bekend om staat. Naast de consumentenmarkt wordt Spectro Light massaal gebruikt in de glastuinbouw met als voorbeeld projecten binnen tomatenteelt. Door te kweken met led kweeklampen van Spectro Light is een maximale oogst gegarandeerd.
 

Belicht uw hele kas met de Spectro Light Starter 130

De Spectro Light Starter 130 is een indrukwekkende kweeklamp, die een oppervlakte van 80 bij 80 centimeter kan belichten op een hoogte van 60 centimeter boven de plant. Die reikwijdte is vele malen groter dan wat u zou kunnen bereiken met een traditionele HPS-kweeklamp. Ook de spreiding is uitstekend: hij beschijnt de uiterste hoeken met gemak 50% tot wel 100% meer dan andere kweeklampen. Dat alles krijgt de Spectro Light Starter 130 voor elkaar met een vermogen van slechts 130 Watt – daarmee evenveel licht producerend als een HPS-lamp van 400 Watt. De praktische applicaties en de kostenbesparingen zijn dus immens: Spectro Light biedt een gemaximaliseerde dekking voor de helft van de energiekosten. Tevens is het lichtspectrum uitermate goed geoptimaliseerd op de fotosynthetische behoefte van uw plantsoorten. Een goede led kweeklamp wordt bepaald door de kracht in combinatie met het lichtspectrum.

 

Spectro Light Starter 130, dé beste kwaliteit 

De Spectro Light Starter 130W biedt niet alleen 50 procent meer licht voor hetzelfde geld, hij gaat ook een stuk langer mee dan u van een normale kweeklamp gewend bent. Met speciale warmtegeleiders van aluminium worden deze led kweeklampen een stuk minder heet, waardoor de levensverwachting sterk toeneemt. De Spectro Light Starter kan minstens 67.000 branduur mee, zonder lichtintensiteit te verliezen. Alleen daarmee al heeft u de investering in deze lamp binnen de kortste keren terug verdient – om nog niet eens te spreken van de voordelen die uw planten zullen hebben van de perfecte spreiding en belichting van deze lamp. Spectro Light LED kweeklampen zijn voorzien van COB (Chip On Board) technologieën.  COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. De Spectro Light Starter is krachtig genoeg om een oppervlakte van 80 x 80 cm te belichten. De kweeklamp weegt 1.5kg en heeft een levensduur van minimaal 67.000 branduren. PPFD vermogen Spectro Light Starter 130Wreikwijdte Spectro Light Starter 130W

 

Productspecificaties Spectro Light Starter 130:

PPF totaal = 200 micromol/s
Efficientie = 1.95 mm/j op volle kracht
Energieverbruik netto = 100 W
Afmetingen = 180 mm x 125 mm x 90 mm
Geschikt gebied = 80 cm x 80 cm x 160 cm
Lens = Optische glazen lens 120 graden
Driver heeft 96% efficiency
Levensduur 100.000 uur
Tot 68.000 geen verlies van efficiency
Gewicht = 1.5 KG
Chip = Spectrolight
Garantie = 5 jaar
Actief waterdichte ventilatie

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Bedankt!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.