Spectrabox Pro 5 720W
Reviews | Review toevoegen

Spectrabox PRO 5 720w LED kweeklamp. Dé populairste LED kweeklamp verkrijgbaar bij KwekenmetLED.nl! De LED kweeklampen van Spectrabox zijn te herkennen aan haar gele uiterlijk. Sinds 2014 produceert S

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Levertijd 1 tot 3 Dagen

EAN

7436957540536  

€ 729,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spectrabox PRO 5 720W

Spectrabox PRO 5 720w LED kweeklamp. Dé populairste LED kweeklamp verkrijgbaar bij KwekenmetLED.nl! De LED kweeklampen van Spectrabox zijn te herkennen aan haar gele uiterlijk. Sinds 2014 produceert Spectrabox LED kweeklampen van zéér goede kwaliteit. Binnen de Nederlandse en Belgische markt LED kweeklampen is de Spectrabox een van de meest populaire en gebruikte LED kweeklampen van het moment. Vele kwekers zijn uiterst tevreden met de resultaten die men behaald door te kweken met de spectrabox LED kweeklampen. Spectrabox staat bekend om haar redelijke prijs als in vergelijking met concurrenten als KIND LED. Wanneer u kweekt met de Spectrabox PRO 5 kweeklampen kunt u uitgaan van een zeer uitbundige groei en bloeifase van uw planten! 
De Spectrabox LED kweeklampen zijn geschikt voor ieder type plant en eenvoudig te gebruiken, plug & play, stekker in het stopcontact en draaien maar!

 

Waarom ú moet kweken met de Spectrabox 720w

De spectrabox PRO 5 720w is krachtig genoeg om een traditionele HPS kweeklamp met een vermogen van tot 800 watt te vervangen, met slechts een stroomverbruik van 470 watt. Uitgaande van 12 branduren per dag bespaard u met de overstap op het kweken met de Spectrabox 720w rond de 330 watt per uur en dus 3960 watt per dag. In vergelijking met de 800 watt HPS kweeklamp kunt u uitgaan van besparing van ongeveer €0,85 per dag! Door te overstappen op het kweken met LED bespaard u meer dan 50% op uw stroomkosten, voeding en waterverbruik. De levensduur van de Spectrabox PRO 5 kweeklampen bedragen minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen. Omgerekend, uitgaande van 12 branduren per dag betekend dit een minimale levensduur van 11 jaar! Nooit meer uw kweeklampen vervangen en overbodige stroomkosten verbruiken. Ook zijn de Spectrabox kweeklampen voorzien van een aparte groei en bloeistand, eenvoudig te bedienen met een schakelaar op de kweeklamp. Wanneer u kweekt met HPS kweeklampen kunt u uitgaan van een levensduur van maximaal een jaar. Ieder jaar nieuwe groei en bloeilampen kopen is met de Spectrabox verleden tijd!
De Spectrabox is dé complete LED kweeklamp, geschikt voor de volledige plantencyclus.

 

Te belichten oppervlakte Spectrabox 720w

De Spectrabox 90w heeft een vermogen om een oppervlakte van 0.50/0.75 m2 te belichten (afhankelijk van lichtbehoefte). Persoonlijk adviseren wij om de spectrabox 720w te gebruiken voor een oppervlakte van maximaal 75x50cm2. Wanneer u een grotere kweekruimte heeft adviseren wij u te kijken naar grotere modellen Spectrabox kweeklampen. Het grote voordeel van kweken met led is dat de kweeklampen vlak boven het gewas kunnen worden opgehangen. Dit zorgt voor een enorme toename van lichtkracht en lichtintensiteit. Hoe hoger de kweeklamp boven het gewas hangt, des te meer lichtintensiteit er verloren gaat. LED kweeklampen produceren amper warmte waardoor de kweeklampen stukken lager kunnen worden opgehangen. Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is. Voor de Spectrabox adviseren wij een hoogte van 10 tot 50 centimeter (afhankelijk van het te belichten oppervlakte).

Direct bestellen? voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Bedankt!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 729,00

3 of meer

€ 692,00

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.