Spectrabox PRO 5 540W (2 Stuks)
Reviews | Review toevoegen

Spectrabox PRO 5 540W. Kweken-met-LED.nl presenteert met trots de nieuwste Kweeklampen Van LFG Spectrabox, De Spectrabox Pro 5 540w. De kweeklampen van spectrabox zijn voorzien van Ceramic 3W & 6W Hig


Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

LEVERTIJD 1 TOT 3 WERKDAGEN

EAN

 

€ 1.099,00
€ 1.043,10
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spectrabox PRO 5 540W (2 Stuks)

Spectrabox PRO 5 540W. Kweken-met-LED.nl presenteert met trots de nieuwste Kweeklampen Van LFG Spectrabox, De Spectrabox Pro 5 540w. De kweeklampen van spectrabox zijn voorzien van Ceramic 3W & 6W High Power LED's.
Dual-beam lenzen zorgen voor zowel een goede lichtspreiding als een krachtige dieptestraling voor het optimaal belichten van uw kweektent en kweekkasten. De Spectrabox is een van de Bekenste kweeklampen binnen de Nederlandse markt Kweekverlichting. 
Met een duurzaam aluminium frame en kras vaste hamerslag covers voelt de  Spectrabox Pro 5 robust en degelijk aan. De Spectrabox is zoals u van ons gewend bent een zeer kwalitatief goede kweeklamp! Met Zeer goed Behaalde Resultaten!! 
De Spectrabox is zeer populair en herkenbaar door de gele huiskleur. De Kweekverlichting van LFG Spectrabox zijn een van de eerste LED Kweeklampen die op de markt kwamen. Na vele jaren innovatie is de Spectrabox geoptimaliseerd om voor u de beste kweekresultaten te kunnen bieden! De meest geoptimaliseerde versie is De Spectabox PRO 5. Naast de goed behaalde resultaten is de Spectrabox zeer energiezuinig en duurzaam. Naast deze factoren is de Spectrabox zeer brandveilig en produceert weinig tot geen warmte!
De garantie die klanten mee krijgen is dat de Spectrabox minimaal 50.000 branduren kan draaien zonder lichtkwaliteit te verliezen. 

 De 540W Spectrabox Pro 5 is geheel plug & play, stekker in het stopcontact en draaien maar!

Ceramic LED's Spectrabox

De nieuwe Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Ceramic high-power leds. Ceramic leds bieden meer licht per Watt stroomverbruik en geleiden de warmte beter, zodat de lichtopbrengst veel stabieler blijft gedurende de levensduur. De Spectrabox is een kweeklamp die lang meegaat!
De Spectrabox is dus duurzaam, energiezuinig en van goede kwaliteit. De garantie die klanten mee krijgen is dat de Spectrabox minimaal 50.000 branduren kan draaien zonder lichtkwaliteit te verliezen. 
 
Dual-beam lenzen Spectrabox

De Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 6W high-power leds, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten.
 
Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.
 
Aluminium behuizing Spectrabox
Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 90W Spectrabox Pro 5 robust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Lichtspectrum Spectrabox 
Het lichtspectrum verschilt nogal tussen leds. Waar HPS kweeklampen ongveer een vrgelijkbaar lichtspectrum hebben zijn er rode, blauwe en witte leds. De combinatie hiervaan bepaalty de uiteindelijke lichtkleur. De kleuren rood en blauw zijn de belangrijkste kleuren voor een goede groei en bloeifase. Door de krachtige leds is er weinig sprake van verloren lichtkracht. 90% van de lichtoutput wordt daadwerkelijk opgenoen door uw planten. In vergelijking met de traditionele HPS kweeklampen is dat ruim 50% meer. Wat zorgt voor een maximaal renderende oogst!

Direct Bestellen? Voor 15:00 Besteld Is Dezelfde Dag Verzonden!

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
Bedankt!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.