filter_list

Filter

De ScrogMaster LED Kweeklamp van Hortilight is ideaal om de maximale lichtintensiteit in uw kweekruimte te kunnen bieden. Door het model is de Scrog Master gemaakt om voornamelijk de Scrog kweek te voorzien. (Screen of Green) Is een kweekmethode om het maximale rendement uit uw gewas te behalen. Door de verspreide lichtmodules wordt het licht gelijkmatig verdeeld waardoor uw kweekruimte maximaal belicht wordt. 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Scrogmaster 400W

De Scrog Master Kweeklamp van Hortilight is ideaal om de maximale lichtintensiteit in uw kweekruimte te kunnen bieden. Door het model is...

659,00

visibility
shopping_cart

Scrogmaster 600W

De Scrog Master Kweeklamp van Hortilight is ideaal om de maximale lichtintensiteit in uw kweekruimte te kunnen bieden. Door het model is...

929,00

visibility
shopping_cart

ScrogMaster 800W

De Scrog Master Kweeklamp van Hortilight is ideaal om de maximale lichtintensiteit in uw kweekruimte te kunnen bieden. Door het model is...

1.199,00

ScrogMaster LED kweeklampen

De ScrogMaster Serie is een viertal led kweeklampen van de producent Hortilight. De doelstelling van ScrogMaster is een zo efficiënt mogelijke spreiding van licht te ontwikkelen. Doordat ScrogMaster heeft gekozen voor een multibar systeem is het mogelijk de LED kweeklampen van ScrogMaster vlak boven de planten te hangen, voor een optimale belichting. Door de Multibar opbouw van leds wordt uw gehele kweekruimte gelijkmatig belicht wat zorgt voor een maximaal rendement.
Kwaliteit ScrogMaster LEDs

Door de zeer goede kwaliteit leds produceren de LED kweeklampen van ScrogMaster bijna geen warmte en draaien super stil! De warmte die wordt afgegeven, wordt door het gebruikte design gelijkmatig over het oppervlak verdeelt. De leds worden passief gekoeld, de meeste led kweeklampen zijn voorzien van ventilatoren, ScrogMaster heeft ervoor gekozen dit niet te gebruiken. ScrogMaster Led kweeklampen worden passief gekoeld door het gebruikte aluminium frame van de Led balken. Zo kunt u de LED kweeklampen van ScrogMaster vlak boven uw planten hangen zonder dat uw planten verbranden of andere soorten stress ervaren. De levensduur van de ScrogMaster LED kweeklampen bedraagt minimaal 5 jaar! De kweeklampen verbruiken tot wel 50% minder stroom als HPS kweeklampen met een vergelijkbare lichtkracht. Door te kweken met LED kweeklampen van ScrogMaster kunt u uitgaan van een optimaal belichten kweekruimte en een maximale oogst!

 

ScrogMaster modellen

De LED kweeklampen van ScrogMaster zijn er in vier verschillende modellen. Namelijk, ScrogMaster 360W, ScrogMaster 450W, ScrogMaster 540W en de ScrogMaster 720W. De ScrogMaster heeft twee uitvoeringen, namelijk twee met 60cm LED bars en twee modellen met 120cm LED Bars. De 60cm LED bars zijn verwerkt in de ScrogMaster 360w en de ScrogMaster 450w. De 120cm LED bars zijn verwerkt in de ScrogMaster 540W en de ScrogMaster 720W. Wanneer u de ScrogMaster kweeklampen gaat gebruiken dient u zelf de kweeklampen in elkaar te zetten (Handleiding).

Wat de ScrogMaster LED kweeklampen uniek maakt is dat de LED bars afzonderlijk van elkaar kunnen worden gekanteld. Tevens kunt u de afstand tussen de LED bars zelf bepalen. Zo kunt u, naar eigen wens, de led kweeklampen instellen voor een optimale belichting van uw kweekruimte. De aanbevolen hoogte is om 30cm boven het gewas te belichten. Voor een volledige mix van lichtspectrum is de ideale hoogte 15cm boven het gewas.


Dimfunctie ScrogMaster 540W

De ScrogMaster 540W biedt een extra functie, namelijk een DIM CONTROL functie. Hiermee kunt u eenvoudig de lichtintensiteit bepalen. De meerwaarde van deze functie is het kweeklicht te kunnen aanpassen naar wens van uw plantsoort. Bijvoorbeeld jonge planten presteren beter bij een lagere lichtintensiteit. Dit voorkomt stress en eventuele andere negatieve factoren. Wat de DIM CONTROL tot een groot voordeel maakt, is dat de ScrogMaster 540W minder stroom verbruikt als de dim functie aanstaat. Zo kunt u tegen minimaal verbruik maximale resultaten behalen.


Scrogmaster LED Kweeklampen| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.