OPTIC 6 COB (3000K)
0 Reviews | Review toevoegen

Optic 6 3000K COB LED kweeklamp is een zeer krachtige ledlamp die is uitgerust met zes zeer krachtige 60 watt COB leds. Naast de COB leds is de lamp voorzien van 93 5 watt led diodes met de kleuren ro

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

7439604183117  

€ 799,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Optic-6 COB LED (3000K)

Optic 6 3000K COB LED kweeklamp is een zeer krachtige ledlamp die is uitgerust met zes zeer krachtige 60 watt COB leds. Naast de COB leds is de lamp voorzien van 93 5 watt led diodes met de kleuren rood, blauw en wit. De combinatie van deze lichtkleuren zorgt voor een compleet lichtspectrum geschikt voor de volledige cyclus van de plant. De OPTIC led kweeklampen zijn voorzien van een groei en bloeispectrum. U kunt eenvoudig, door middel van een schakelaar, switchten van groei naar bloeistand zonder lampen te hoeven vervangen. Ook biedt de lamp een dimfunctie waarmee u zelf het lichtspectrum kunt bepalen. Het licht kan worden gedimd in drie verschillende standen. Ook is de ledlamp voorzien van een ingebouwde timer wat een externe tijdschakelaar overbodig maakt. De ledlamp wordt gekoeld door twee ventilatoren waardoor de afgifte van warmte minimaal is. 

Verbruik en levensduur

De Optic 6 heeft een vermogen om een oppervlak van 150 x 150 te belichten met een ophanghoogte van 60 centimeter. De Optic 6 verbruikt slechts 620 watt en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van 1000 watt. Door over te stappen op kweken met led kunt u gemakkelijk tot 50% op uw energiekosten besparen. De afmeting van de lamp is 57 x 38 x 7 centimeter en weegt 9.5 kilogram. Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van Optic led kweeklampen krijgt u bij uw aankoop vijf jaar fabrieksgarantie en gaan de led kweeklampen van Optic minimaal 50.000 branduren mee zonder lichtintensiteit te verliezen! Kort samengevat zijn de led kweeklampen van Optic een zeer goede keuze voor hobbykwekers die het maximale uit hun kweek willen halen.

3000K spectrum

Er is gebruik gemaakt van het 3000K spectrum omdat dat  zéér dicht bij  het zogenaamde McCree Action Spectrum ligt. Het McCree Action Spectrum is een wetenschappelijk ontwikkeld spectrum dat door een zéér specifieke combinatie aan golflengtes de chemische processen in een plant maximaliseert. Met name het proces fotosynthese, waarin koolstofdioxide wordt omgezet naar zuurstof en glucose, wordt enorm gestimuleerd. Meer glucose betekent een weelderige bladvorming en de vorming van een rijke oogst aan bloemen en vruchten. Optic heeft dit specifieke spectrum in het rode bereik nog verfijnd, waardoor in de bloeifase nog een extra impuls aan je planten gegeven wordt. Verder beschikt deze LED kweeklamp over het meest eenvoudig in te stellen lichtschema plús twee schakelaars waarmee je het spectrum, afhankelijk van de levensfase van je planten, nóg verder kunt afregelen.

Kleurentemperatuur

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.