Magnus Light ML-365 White
0 Reviews | Review toevoegen

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruik

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Levertijd 1 tot 3 Dagen

EAN

7436947635600  

€ 1.299,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Magnus Light ML-365 White

De magnus light led kweeklamp ML-700 is een ideale kweeklamp voor een kleinschalige kweek. De Magnus ML-700 heeft een vermogen van 680 watt en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van 1000watt. Hiermee bespaard u  320 watt aan stroomgebruik! De magnus ML-700 heeft een reikwijdte van 120 x 120 cm tot 200 x 200 cm. Om dit oppervlak te behalen is het aan te raden de Magnus ML-700 40 centimer boven uw gewas te hangen. De Magnus ML-700 heeft een omvang van 14 x 55 x 15 cm en weegt slechts 14kg. Alle LED kweeklampen van Magnus Light LED hebben een minimale aantal branduren van 50.000 zonder lichtkwaliteit te verliezen. In vergelijking met HPS kweeklampen betekend dit dat u niet meer ieder jaar uw lampen hoeft te vervangen. Uitgaande van 12 branduren per dag heeft de Magnus Light ML-350 heeft een levensduur van 4000+ dagen!
 

Magnus light ML LED

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruikt in de grootschalige tuinbouw. Sinds vier jaar is de Magnus Light kweeklamp voorzien van een zeer goede luchtgekoelde koelsysteem. Tevens is de Magnus Light voorzien van COB (Chip On Board) technologie.  COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. Wat de Magnus Light Kweeklampen uniek maakt, is de optimale kleurbalans, lichtintensiteit, efficiëntie en de super lange levensduur! In vergelijking met een HPS kweeklamp levert de kweekverlichting van Magnus Light 50% energiebesparing met dezelfde lichtsterkte (μmol) en dus minimaal twee keer zoveel μmol bij hetzelfde energieverbruik als de HPS lampen. Wat ook een groot voordeel is omtrent de Magnus Light is de temperatuurafgifte. Deze is namelijk een stuk lager dan bij de HPS kweeklampen. Dit zorgt ervoor dat de lampen de ideale bladtemperatuur (26 Graden) bereiken wat zorgt voor een goede opname van de voedingstoffen.
 

LichtSpectrum Magnus Ml-700

Het spectrum van de Magnus Light Kweeklampen focust zich voornamelijk op de kleuren blauw en rood. De kleur blauw is bedoeld voor de groeifase van uw gewas, de keur rood is bedoeld voor een optimale bloeifase van uw planten! Het spectrum voorziet uw planten van de volledige lichtbehoefte om optimaal te kunnen presteren. Door de goede kwaliteit van de Magnus Light Leds kunt u uitgaan van een betere kwaliteit & hoger rendement van uw eindproduct.
De Magnus Light valt op door de parabolische lens. Deze speciale lens zorgt voor een optimale lichtverspreiding in uw gehele kweekruimte! Tevens zorgt de lens ervoor dat het licht veel krachtiger (Dieper) door de bladeren heendringt. Tevens zorgt de lens ervoor dat de lichtkleuren gebundeld worden, zodat de lampen vanaf een hoogte van 40cm een volledig kleurenspectrum kunnen leveren.

 

Kwaliteit Magnus ML-Serie

Magnus Light levert hoogwaardige kweeklampen en gebruikt dan ook alleen de meest hoogwaardige componenten waardoor kwaliteit van de kweeklampen gegarandeerd wordt. De lampen zijn gemaakt van aluminium wat de lampen zeer robuust maakt. Tevens kan de warmte hierdoor snel worden afgevoerd. Vanwege de zeer goede kwaliteit geeft Magnus Light LED een garantie van 3 jaar. De levensduur van de Magnus Ml-700 is minimaal 50.000 branduren.

 

ProductSpecificaties Magnus ML-700:

Werkelijk verbruik: 680 Watt 
Vergelijkbaar met:  1000 Watt HPS
Aanbevolen hoogte: minimaal 80 cm boven de top van de plant*
Reikwijdte: 120x120 - 200x200 cm 
Branduren: +50.000
Gewicht: 14.0 kilogram
Afmetingen: 14x55x15 cm
Garantie: 3 jaar

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.