Wat de Magnus Light Kweeklampen uniek maakt, is de optimale kleurbalans, lichtintensiteit, efficiëntie en de super lange levensduur! In vergelijking met een HPS kweeklamp bespaard de kweekverlichting van Magnus Light u zo'n 50% aan stroomkosten. En dat met dezelfde lichtsterkte (μmol) en dus minimaal twee keer zoveel μmol bij hetzelfde energieverbruik als de HPS lampen.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Magnus Light ML-150

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw....

625,00

visibility
shopping_cart

Magnus Light ML-250

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw....

779,00

visibility
shopping_cart

Magnus Light ML-350

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld in samenwerking met Parus, een producent van LED verlichting met meer dan 10 jaar ervaring...

1.099,00

visibility
shopping_cart

Magnus Light ML-700

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw....

1.599,00

Magnus Light ML LED kweeklampen

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruikt in de grootschalige tuinbouw. Sinds vier jaar is de Magnus Light kweeklamp voorzien van een zeer goede luchtgekoelde koelsysteem. Tevens is de Magnus Light voorzien van COB (Chip On Board) technologie.  COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. Wat de Magnus Light Kweeklampen uniek maakt, is de optimale kleurbalans, lichtintensiteit, efficiëntie en de super lange levensduur! In vergelijking met een HPS kweeklamp levert de kweekverlichting van Magnus Light 50% energiebesparing met dezelfde lichtsterkte (μmol) en dus minimaal twee keer zoveel μmol bij hetzelfde energieverbruik als de HPS lampen.
Wat ook een groot voordeel is van de Magnus Light LED kweeklampen is de temperatuurafgifte. Deze is namelijk een stuk lager dan bij de HPS kweeklampen. Dit zorgt ervoor dat de lampen de ideale bladtemperatuur (26 Graden) bereiken wat zorgt voor een goede opname van de voedingstoffen. De Magnus Light LED kweeklampen zijn er in vier modellen. 
Magnus ML-150     Magnus ML-250     Magnus ML-350    Magnus ML-700

 

LichtSpectrum Magnus ML-Serie

Het spectrum van de Magnus Light LED Kweeklampen focust zich voornamelijk op de kleuren blauw en rood. De kleur blauw is bedoeld voor de groeifase van uw gewas, de keur rood is bedoeld voor een optimale bloeifase van uw planten. Het spectrum voorziet uw planten van de volledige lichtbehoefte om optimaal te kunnen presteren. Door de goede kwaliteit van de Magnus Light Leds kunt u uitgaan van een betere kwaliteit & hoger rendement van uw eindproduct.
De Magnus Light valt op door de parabolische lens. Deze speciale lens zorgt voor een optimale lichtverspreiding in uw gehele kweekruimte! Tevens zorgt de lens ervoor dat het licht veel krachtiger (Dieper) door de bladeren heendringt. Tevens zorgt de lens ervoor dat de lichtkleuren gebundeld worden, zodat de lampen vanaf een hoogte van 40cm een volledig kleurenspectrum kunnen leveren.

Lichtspectrum Magnus Light

 

Kwaliteit Magnus Light LEDS

Magnus Light levert hoogwaardige kweeklampen en gebruikt dan ook alleen de meest hoogwaardige componenten waardoor kwaliteit van de kweeklampen gegarandeerd wordt. De lampen zijn gemaakt van aluminium wat de lampen zeer robuust maakt. Tevens kan de warmte hierdoor snel worden afgevoerd. Wanneer u kweekt met de Magnus Light LED kweeklampen kunt u uitgaan van een lange levensduur.  Zoals u van LED kweeklampen gewend bent zijn ze zeer energiezuinig. De Magnus Light LED kweeklampen maken hierbij geen uitzondering. Wanneer u gaat kweken met de Magnus Light kweeklamp kunt u uitgaan van een besparing op stroom van zo'n 40%. Dit betekend dat u een stuk minder stroomkosten hoeft te gebruiken en dus betalen, goed voor de portemonnee! Een traditionele HPS lamp moet u ongeveer na 4 oogsten vervangen. Wat LED kweeklampen uniek maakt is dat u minimaal 50.000 branduren kunt draaien zonder kwaliteit te verliezen. Omgerekend met 12 uur aan branduren per dag kunt u uitgaan van een levensduur van 8 tot 10 jaar. Wanneer u met HPS kweeklampen kweekt moet u in deze periode tussen de 8 en 10 keer uw kweeklampen vervangen. Als u kiest voor de Magnus Light LED kweeklampen is dit verleden tijd! Nooit meer uw lampen vervangen vanwege slijtage. Een ander groot voordeel aan het kweken met led kweeklampen is de warmte. LED staat erom bekend bijna geen warmte te produceren. Wanneer u kweekt met LED kweeklampen heeft u geen afzuiger meer nodig voor de overbodige warme lucht. Een ander voordeel hiervan is dat het water in de aarde/coco minder snel verdampt. U kunt de hoeveelheid water die u voorheen met een HPS kweek toediende halveren. Minder water en minder voeding verbruik! Ook dat bespaard u een hoop geld.

Magnus Light LED kweeklampen

 | Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.

WINTERACTIE

Met de feestdagen opkomst willen wij u tijdens deze koude dagen verwarmen met leuke extra winterkorting.
Profiteer t/m 31-12-2018 van 5% korting én gratis verzending!

kortingscode: WINTER2018
*Niet geldig op actie artikelen