Kweektent kopen? Met een kweektent heeft u een afgescheiden kweekruimte tot uw beschikking waar de meest gunstige kweekomstandigheden heersen. Kweektenten zijn er in allerhande kwaliteiten en formaten maar ons assortiment beperkt zich tot de drie merken die in onze ervaring kwalitatief en prijstechnisch de allerbeste zijn! 


Kweektent Kopen

Kweektenten bieden vele voordelen. Kweektenten zijn speciaal bedoeld om binnen uw planten te kunnen kweken met (LED) een kunstmatige lichtbron. Kweektenten zijn er in veel verschillende maten en vormen. De belangrijkste factoren van een kweektent zijn de gebruikte materialen, luchtdichtheid, frame en de reflecterende binnenkant. De binnenkant van de kweektenten is voorzien van een reflecterende folie voor een ideale lichtspreiding. Tevens zijn kweektenten voorzien van verschillende openingen voor invoer en afvoer van lucht. De kweektenten zijn hiervan voorzien om ervoor te zorgen dat de benodigde elektrische kabels gemakkelijk door te kweektent heen kunnen zonder lucht te lekken.  Kweektenten zijn zo goed als kant en klaar de gebruiken. U hoeft geen overbodige gaten te boren, in elkaar zetten, instaleren en gebruiken maar! Naast losse kweektenten biedt ons assortiment ook kweektent compleet zodat u direct alle benodigdheden heeft om te kunnen gaan kweken! Kweektent compleet kopen? Klik hier!
 

Kwaliteit kweektenten

Alle kweektenten binnen ons assortiment zijn van goede kwaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De beste kweektent van het moment is de Gorilla kweektent. De kweektenten van Gorilla zijn zeer sterk, goed geisoleerd en bieden een goede reflectie van licht. Echter zijn deze kweektenten aanzienlijk duurder als kweektenten van mindere kwaliteit. Binnen ons assortiment bieden wij kweektenten voor iedere gebruiker. Bent u een hobbykweker, en hecht u minder waarde aan een maximaal geoptimaliseerde kweektent? Kijk dan veder naar Phantom of GreenQube kweektenten. Zoals hierboven aangegeven zijn als onze kweektenten van top kwaliteit, alleen als u het beste van het beste wilt adviseren wij te kijken naar Gorilla kweektenten


 

Welk formaat kweektent heb ik nodig?

Kweektent groot, kweektent klein of toch een lage kweektent. Om te gaan kweken met een kweektent heeft u een aantal producten nodig. Denk aan kweeklampen, kweektenten, afzuiger en dergelijke. Het formaat kweektent hang af van welke soort kweeklamp u gebruikt. Een 1000 watt kweeklamp is veel te sterk voor een tent van 1m x 1m. Het belangrijkste om over na te denken is, welk soort lamp wil ik en hoeveel wil ik oogsten. Aan de hand van de kweeklamp is het verstandig de geschikte maat kweektent te kiezen. Kweektent kopen in combinatie met een kweeklamp? Profiteer van extra korting door een kweektent in combinatie met een kweeklamp te kopen!

 

Hoogte kweektenten

De hoogte van je kweektent is een zeer belangrijk punt om rekening mee te houden. De hoger de kweektent, de hoger uw planten kunnen worden. Tevens kun je bij een hogere kweektent sterkere lampen ophangen. Hoe krachtiger de lamp, hoe meer u kunt oogsten. De meeste kweektenten hebben een hoogte van 200cm. Kweektenten van Gorilla bieden twee verschillende hoogtes door middel van een extention kit (Verhogingskit). Hiermee kunt u eenvoudig en snel de hoogte van uw kweektent veranderen. Phantom kweektenten zijn hoger dan de gemiddelde kweektenten. De hoogte van de Phantom kweektenten zijn namelijk 215 cm. Het gaat hier over de grotere modellen. De kweektenten van GreenQube zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Namelijk, 200 en 220cm. Het instaleren van de kweektent is zeer eenvoudig. Begin met het frame bouwen, om vervolgens de tent om het frame te plaatsen. Het opzetten van een kweektent kan binnen 10 minuten gedaan zijn.
 

Prijs kweektenten

Kweektenten zijn geen super dure producten zoals LED kweeklampen. De kweektenten van Gorilla zijn duurder als Phantom kweektenten door de betere kwaliteit materiaal van Gorilla. Als u wilt kweken met een budget adviseren wij om te kijken naar kweektenten van Phantom of Gorilla Lite Line. Tevens zijn de GreenQube kweektenten zeer betaalbaar, echter levert GreenQube zeer goede kwaliteit voor een mindere prijs. Wij adviseren dan ook om voor de GreenQube kweektent te gaan. Gaat u uw kweek professioneel aanpakken? Dan adviseren wij om voor de Gorilla Originial te gaan. Deze kweektent lijn van Gorilla wordt al jaren ervaren als dé beste kweektent van het moment.  
 

Onze kweektent merken


gorilla kweektent logogreen qube kweektent logoPhantom kweektent logo| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.