Kweekset Klein II (80x80x180cm)
0 Reviews | Review toevoegen

Kweekset Klein II (80x80x180cm) Naast losse Viparspectra kweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan om direct te kunnen gaan kweken. De complete kweektenten zijn voorzien van alle benodigdh...

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

 

€ 619,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kweekset Klein II (80x80x180cm)

Naast losse Viparspectra kweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan om direct te kunnen gaan kweken. De complete kweektenten zijn voorzien van alle benodigdheden (ex voeding & substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zachte prijs. Onze complete kweektenten zijn voorzien van een Viparspectra lamp, afzuiging, kweektent, tijdklok, ophangsystemen en ventilatieapparatuur. Alle producten van onze complete kweektenten zijn van hoge kwaliteit en garanderen dan ook jaren kweekplezier.

Viparspectra R450

De Viparspectra R450 is een zeer zuinige led kweeklamp die gebruikt kan worden voor de volledige plantencyclus (groei & bloei). Vooral onder hobbykwekers zijn de Viparspectra kweeklampen zeer populair vanwege haar gunstige prijs en lange levensduur. Het verbruik van de lamp is slechts 208 watt en vervangt hiermee een traditionele kweeklamp van 300 watt. De levensduur van de Viparspectra lampen bedraagt minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen. De Led lampen van Viparspectra zijn zuiniger, krachtiger en gaan veel langer mee dan standaart HPS lampen. Wat uniek is aan de lampen van Viparspectra, is dat deze zijn uitgerust met twee lichtspectrums, zo kunt u tijdens de groei gebruik maken van het speciale groeispectrum en wanneer de tijd rijp is om over te gaan tot bloei kunt u overschakelen naar het bloeispectrum. Zo biedt u uw planten de meest ideale spectrumkleuren om goed te kunnen groeien, ontwikkelen en bloeien.

G-Tools buisventilator 125

Bij de Viparspectra kweekset zit een G-tools buisventilator inbegrepen voor de afzuiging van warmte en geur. De ventilator is uitgerust met twee standen die u kunt verstellen door middel van een schakelaar. Zo kunt u zelf het vermogen van de afzuiger bepalen. Wanneer de ventilator op zijn minimale stand draait biedt deze een vermogen van 200m3 per uur, op volledig vermogen kunt u tot 360m3 per uur afzuigen. De G-Tools 125 is ideaal voor lampen tot 600 watt.

Complete kweekset Viparspectra:

  • GreenQube 80x80x180cm

  • Viparspectra R450

  • G-Tools 125 220 tot 360 m3 per uur

  • Inblaas set

  • Combiconnect met 2 Slangklemmen

  • Clipfan

  • Brennenstuhl Tijdklok

  • GH Klimaatmeter

  • Prima Klima K2600 Mini Koolstoffilter

  • Ophanghaken & Prohanger

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.