KWEEKLAMPEN TOP 10 KWEKENMETLED.NL

LED Kweeklampen 2018, Veel inovatie en Doorbraken op Het Gebied Van LED Kweekverlichting. De Kweeklampen Van De Toekomst!
Moderne led kweeklampen worden steeds beter en de ontwikkeling ervan is in volle gang. Er is echter een hoop verschil in kwaliteit, aan de ene kant heb je de nieuwste high end leds die veelal in Amerika an Engeland geproduceerd worden, maar er is ook veel kaf tussen het koren. Chinese fabrikanten stunten met goedkope exemplaren, maar die presteren toch niet altijd even goed. Wil je een betrouwbare led kweeklamp dan moet je wel wat dieper in de buidel tasten. Daar staan echter een lange levensduur en in sommige gevallen een lagere energierekening tegenover.

Led kweeklampen zijn een goede keuze voor vooral kleine hobbykwekers en patiënten die hun eigen planten willen kweken. Ze zijn veilig in het gebruik en gemakkelijk aan te sluiten. Ook trekken ze geen hoge piekstroom zoals HPS kweeklampen, waardoor voorschakelapparaten achterwege gelaten kunnen worden. Led kweeklampen hebben daarnaast bewezen dat planten er naar verhouding meer hars en dus meer werkzame stoffen door aanmaken. We geven je daarom in willekeurige volgorde zeven suggesties voor led’s die maximaal 600 Watt verbruiken, waarmee je in ieder geval een goede opbrengst mee kunt kweken, mits je vingers groen genoeg zijn.
Zie Hier De Voordelen Van Het Kweken Met LED.

 

1. Kind Led – K5 serieLED kweeklamp kind led

De Kind LED K5 Series bestaat uit 2 verschillende kweeklampen, namelijk de Kind LED K5 XL750 en de Kind LED K5 XL1000. Beide kweeklampen zijn uitgerust met een combinatie van krachtige 3 en 5W LEDs en behoren tot de beste LED kweeklampen ter wereld! De Kind LED K5 Grow Lights zijn absoluut het neusje van de zalm en overtreffen zelfs de resultaten van conventionele (HPS) kweeklampen en dat zonder amper hitte te produceren en tegen de helft van de energiekosten! De Kind LED K5 Grow Lights zijn zeer intelligent en uitgerust met het bekende KIND LED 12-kleurenspectrum waardoor deze kweeklampen geschikt zijn voor alle soorten planten en alle levensfases (kiemfase, groeifase en bloeifase) van uw gewassen. Kind LED Kweeklampen zijn zeer uitgebreid te programmeren. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van de verlichting voor een specifieke levensfase (kiemfase, bloeifase of groeifase), het instellen van de lichtintensiteit waarbij u zelfs de zonsopkomst en zonsondergang kunt nabootsen om uw planten als het ware te ontwaken en weer in slaap te brengen en het aantal branduren per dag. En dat allemaal vanaf de handige, meegeleverde afstandsbediening.

 


2. Magnus LightLED kweeklamp magnus light

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld in samenwerking met Parus, een producent van LED verlichting met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw en meerlagen teelt. Ook Magnus Light verlichting wordt op grote schaal gebruikt in de tuinbouw. De afgelopen vier jaar heeft Magnus Light samen met Parus gewerkt aan deze luchtgekoelde LED kweeklampen met COB (Chip On Board) technologie, speciaal bedoeld voor de consument die zijn eigen planten wil kweken. COB-technologie staat bekend als de krachtigste en meest efficiënte LED-technologie van dit moment.

De deskundige en professionele achtergrond van de ontwikkelaars heeft geresulteerd in een serie LED kweeklampen met een optimale kleurbalans, lichtdistributie, efficiëntie en levensduur. In vergelijking met een HPS of MH kweeklamp levert een Magnus Light LED kweeklamp 50% energiebesparing bij dezelfde lichtsterkte in μmol, of minimaal twee keer zoveel μmol bij hetzelfde stroomverbruik. Magnus Light LED kweeklampen hebben daarbij een vele lagere temperatuurafgifte dan HPS kweeklampen, maar genereren voldoende warmte om de omgeving te verwarmen naar de optimale temperatuur. Het speciale Magnus Spectrum zorgt er bovendien voor dat de ideale bladtemperatuur (>26 graden) bereikt wordt, wat voor de meeste gewassen heel belangrijk is om voedingsstoffen volledig op te kunnen nemen en niet te stagneren. Het Magnus Spectrum concentreert zich voornamelijk op de kleuren blauw (voor groei) en rood (voor bloei). Het Spectrum voorziet in de volledige lichtbehoefte van de plant, waardoor Magnus Light led kweeklampen voor de gehele levenscyclus van de plant gebruikt kunnen worden.3. Spectrum King 400+LED kweeklamp Spectrum king

Spectrum King maakt furore met hun witte volle spectrum led kweeklampen. In tegenstelling tot de meeste andere led kweeklampen bevatten deSpectrum Kings geen aparte rode, blauwe en witte leds, maar stralen ze een wit licht uit. De gedachtegang hierachter is dat het licht van de zon – waaronder planten immers ook zijn geëvolueerd – hierdoor beter nagebootst wordt. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige led doides van het merk Cree, deze worden samen met Osram en Philips led diodes gezien als de beste op de markt. De Spectrum King 400+ is beschikbaar met een stralingshoek van 90 of 120 graden.4. California Lightworks – Solar System 550LED kweeklamp california lightworks solarsystem

De Solar System is het resultaat van de jarenlange ervaring en ontwikkeling van California Lightworks’ SolarStorm serie. In deze leds wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en het belangrijkste, hoogwaardige led diodes van het merk Osram. De Solar System verbruikt 400 Watt aan energie, is fluisterstil door twee onverwoestbare fans en een royaal koelblok. De led komt met een royale fabrieksgarantie van vijf jaar. Met een apart aan te schaffen controller (149 euro) kun je alle leds (blauw, rood en wit) van alle Solar Systems in een kweekruimte tegelijk of apart dimmen en een lichtregime instellen. Het is zelfs mogelijk om het lichtregime van een hele cyclus van zaad tot oogst van tevoren in te programeren.5. Horticoled X-MAXLED kweeklamp Horticoled

Horticoled is afkomstig van een Franse led producent. Het bedrijf is nog niet zo groot als de Amerikaanse en Engelse producenten uit deze lijst, maar levert wel kwalitatief goede leds tegen een scherpe prijs. De Horticoled X-MAX heeft een werkelijk verbruik van 110 Watt en wordt standaard. Wie wat extra vermogen wil, kan ook kiezen voor het grotere broertje de X-MAX, met een werkelijk verbruik van 140 Watt. Zowel de X-MAX8 als de X-MAX4 hebben een hele prettige brede stralingshoek waardoor ze uitermate geschikt zijn voor lage kweekruimtes. In de groeifase kun je energie besparen door alleen de bloeischakelaar te gebruiken.6. Budmaster – GOD serieLED kweeklamp budmaster

De Budmaster heeft een enorme staat van dienst, het was een van de eerste commecieel succesvolle led kweeklampen en de GOD serie was de lamp waarmee het succesverhaal begon voor Budmaster. Dat deze led op nummer 6 in deze lijst staat is dus geheel willekeurig. Deze serie maakt gebruik van Bridgelux diodes, die voor ongeveer 250% meer PAR vermogen zorgen dan HPS lampen. Alle series van Budmaster hebben dezelfde behuizing en de LED-clusters zijn modulair te vervangen, wat van de Budmaster een led voor het leven maakt. Budmaster GOD kweeklampen zijn supergeschikt als instapmodel, dat je vervolgens stapsgewijs kunt upgraden naar het zwaardere werk.7. Spectrabox PRO 5

De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. LED kweeklamp spectrabox pro
De Spectrabox Pro 5 voorzien van een Flower Booster schakelaar, welke handmatig kan worden omgezet wanneer wordt overgegaan naar de bloeifase. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox Pro 5 zeer eenvoudig.

Ceramic LED's
De nieuwe Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Ceramic high-power leds. Ceramic leds geven meer licht per Watt stroomverbruik en geleiden de warmte beter, zodat de lichtopbrengst veel stabieler blijft gedurende de levensduur.  De Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 6W high-power leds, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 
Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Aluminium behuizing
Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 180W Spectrabox Pro 5 robust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

 


 

8VIPARSPECTRAViparspectra led kweekverlichting

De Kweeklampen van VIPARSPECTRA zijn razend populaire kweeklampen bij hobbykwekers.
 De Kweeklampen zijn  speciaal  ontworpen om naast een goede Licht Output ook een zeer goede rijktwijdte te bieden voor de optimale belichting van uw gehele kweekruimte. In tegenstelling tot de meeste LED kweeklampen is de VIPARSPECTRA een zeer betaalbare lamp wat het voor u een stuk aantrekkelijker maakt om over te stappen op het kweken met Led.

Voor De Gehele Cyclus Van Uw Gewas!
Het geheim van het succes van de VIPARSPECTRA LED is het volledige spectrum waarin planten en groenten zowel kunnen groeien en bloeien.
De Reflector serie is in vergelijking met de traditionele HPS kweeklamp een stuk zuiniger. Het verbruik van de Reflector serie is 40% minder!
Perfect en super duurzaam. Tevens is de VIPARSPECTRA bij kwekenmetled.nl altijd scherp geprijsd!

 9. BLACK DOG LEDLEd kweeklamp black dog led

Door de kracht en de gebruikte techniek zijn Phytomax-2 led kweeklampen tevens de kweeklampen met de grootste footprint (reikwijdte). Daarbij wordt het licht zeer gelijkmatig verspreid, waardoor er nagenoeg geen hotspots ontstaan, zoals bij veel andere led merken het geval is. Alle planten binnen de footprint zullen dus praktisch evenveel licht ontvangen en de kans op verbranding of verbleking van planten die zich binnen een hotspot begeven is nihil.

Tenslotte nog wat aandacht voor het koelsysteem van de Phytomax-2 led kweeklampen van Black Dog. Phytomax-2 kweeklampen hebben namelijk ultra stille ventilatoren en buitengewoon grote koelplaten, die zorgen zorgen voor een perfecte verwerking van warmte. Phytomax-2 kweeklampen blijven daardoor continue koel en geven dus vele malen minder warmte af dan bijvoorbeeld HPS kweeklampen. Dit zorgt ervoor dat je minder warmte hoeft af te voeren en het klimaat in de kweekruimte veel beter onder controle kunt houden.10. G-Leds serieG-LEDS kweeklamp

G-Leds zijn een geheel nieuwe lijn led kweeklampen die Fabrikant G-Tools zelf op de markt heeft gebracht. Alle G-Leds beschikken over drie schakelaars waarmee je nog meer energie kunt besparen tijdens de groeifase, of juist een extra lichtboost kunt geven tijdens de bloeifase. Alle kleuren diodes (rood, blauw en wit) zijn hiermee apart aan of uit te schakelen. Dit maakt de G-Leds geschikt voor de gehele levenscyclus. Er zijn in totaal 4 verschillende G-Leds, waarvan de 140 met slechts één cluster aan led-diodes de kleinste is. De G-Led 280 heeft met 2 clusters een verbruik van 180 Watt, de G-Led 560 heeft 4 clusters en verbruikt 360 Watt en de G-Led 840 tenslotte, heeft 6 clusters en verbruikt slechts 540 Watt aan stroom.
 

 

| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies.

WINTERACTIE

Met de feestdagen opkomst willen wij u tijdens deze koude dagen verwarmen met leuke extra winterkorting.
Profiteer t/m 31-12-2018 van 5% korting én gratis verzending!

kortingscode: WINTER2018
*Niet geldig op actie artikelen